Yerel seçimler seçimler yaklaşırken hem anket hem de siyasi partiler harekete geçti. Milli Gazete'de yer alan habere göre, bir anket firmasını vatandaşı arayarak sorduğu soru herkesi rahatsız etti.
(0212) 945-**-** numaralı hattan gelen aramayı açan vatandaşlara, 2019'daki yerel seçimlerde hangi adaya oy verdiği soruldu.
Sorunun devamında "Ekrem İmamoğlu'na oy verdiyseniz 1'i, Binali Yıldırım'a oy verdiyseniz 2'yi, bunların dışında bir adaya oy verdiyseniz 3'ü, oy kullanmadıysanız 4'ü, paylaşmak istemiyorsanız 5'i tuşlayabilirsiniz" ifadeleri yer aldı.
Açık hat üzerinden yapılan söz konusu anket, aranan kişinin kimlik bilgilerini de içerirken, akıllara fişleme ihtimali geldi. Öte yandan, anket firmasının telefon numaralarına nasıl ulaştığı da bilinmiyor.
Yeniçağ
Menzilciler şeyhlerini “adım adım” takip etti, bastığı yerlere basarak yürüdüler: “Rabbim ardından bir adım dahi olsun atmayı nasip etsin”
Yumurta fiyatları rekora koşuyor!
Halkbank müdürlerine 107 milyonluk hediye!
Yüksek fiyat ve volatilite uyarısı
Elon Musk'dan korkutan uyarı: "Yolun sonu ekmek kuyruklarına çıkar"
Gölbaşı Belediyesi personeline yüzde 34 zam! En düşük maaş 16 bin TL oldu
Hulusi Akar'dan İncirlik açıklaması: “Bizim ABD ile ilişkilerimiz, anlaşmalarımız var”
Rojin Kabaiş'in son görüntüleri ortaya çıktı: O anlar yürek burktu
Seçil Erzan’dan Fatih Terim açıklaması
Diyanet altı ayda 4 milyar TL maaş ödedi!
Markette 20 lira tarlada sudan ucuz
Tartışılan fotoğrafla ilgili açıklama: “Yerel kıyafetleriyle seminerlerde konuşmacı olarak yer alan bilim insanları”
Nedir bu Amerika sevdası! Diyanet parayı ABD'de otel, restoran, hamam, havuz ve villaya yatırdı
Ünlü oyuncudan 'efsane' İmamoğlu yorumu