Bolu’daki Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangında 76 vatandaş hayatını kaybederken, 51 kişi de yaralandı. Facianın ardından fırsatçılar yine ortaya çıktı.
Türkiye, kaybedilen 76 can için yas tutarken, fırsatçıların, cenazeleri farklı illere nakil etmek için 100 bin TL’ye kadar ücret talep ettiği iddia edildi.

Habetürk’te yer alan habere göre, farklı kentlerden gelen cenaze nakil araçların hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinden fahiş fiyatlar talep ettiği kaydedildi. Durum vatandaşların şikayet etmesiyle ortaya çıkarken, Ankara ve İstanbul'a gidecek cenazeler için 100 bin TL’ye kadar ücret talep edildi.
Öte yandan, Bolu Belediyesi’nden yetkililer, belediyenin cenaze nakil işlemlerini ücretsiz olarak yaptığını açıkladı. Bolu Belediyesi'nin 6 cenaze nakil aracına sahip olduğunu ve hayatını kaybedenlerin fazla olmasından dolayı çevre illerin belediyelerinden istedikleri 14 araçla birlikte hizmet verdikleri belirtildi.
Gerçek Gündem
Naci Görür Konya depreminin ardından o fay hattına dikkat çekti: "Tüm bölgeyi etkileyebilir!"49 izlenme
Öğrencisini taciz eden akademisyene ödül gibi ceza!35 izlenme
CHP’li Belediye Başkanına ‘Sudan sebeplerden’ soruşturma açıldı!117 izlenme
İstanbul Başakşehir'de bir kadın çırılçıplak yürüdü119 izlenme
Kahvehanedeki deprem korkusu kamerada: Camlar titremeye başlayınca, okeyi bırakıp kaçıştılar33 izlenme
Ünlü ekonomist açıkladı: "Elektrik zammı enflasyonu zıplatacak"32 izlenme
Ankara kulislerinden sızdı: En düşük emekli maaşının çıkacağı rakam ortaya çıktı21 izlenme
Bakan son durumu açıkladı… Yurtlarda 28 bin 700 kişi karantinada57 izlenme
İstanbul seçimleri için düğününü ertelemişti! Cihan Yaşar'ın nikah şahidi İmamoğlu olacak
İmamoğlu Times'a konuştu: Türkiye'de demokrasi tehlikede
AKP'li vekiller Erdoğan'a sitem ediyor! "Halkın yüzüne bakamıyoruz!"
MHP'li Belediye Başkanı, kızının girdiği sınava girenleri tehdit etti: Benim belediyem, ağzınıza tükürürüm!