2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda son olimpiyat şampiyonu Çin’i deviren Voleybol Milli Takımı’nın haberini yapan Milli gazete, sporcuların fotoğrafına haberde yer vermedi. Milli Gazete’nin Twitter’dan paylaştığı haberine okuyucular, sporcuların sevinç anlarından kareler paylaşarak tepki gösterdi.
Türkiye, Olimpiyat Oyunları’nda iki bronz madalya ve Voleybol Milli Takımı’nın Çin’e karşı 30’lık galibiyetiyle giriş yaptı. Birbiri ardına gelen başarı haberleri manşetlerde yerini aldı.
Olimpiyatların favorisi olarak gösterilen Çin’i yenen Filenin Sultanları, karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadığı anların kareleri de hem sosyal medyada hem de çeşitli yayın kuruluşları tarafından paylaşıldı. Yapılan haberler arasında Milli Gazete’nin haberi de dikkat çekiciydi.
Saadet Partisi’nin gazetesi olarak bilinen Milli Gazete, Filenin Sultanları’nın galibiyetini okurlarına voleybol topu ve sadece parmakların gözüktüğü bir fotoğrafla duyurdu. Habere tıklayanlar da Filenin Sultanları’nın sevinç görüntülerini göremedi.
https://tele1.com.tr/fileninsultanlarininfotografinikullanmayanmilligazeteyetepki438253/
Yenikapı’dan notlar: Eski kalabalıklar yok, öğretmenler lise öğrencilerini getirdi282 izlenme
Yargıtay Soma faciası davası kararını açıkladı: Beraat talepleri reddedildi!82 izlenme
4 yıl önce 842 liraya doluyordu: Alışveriş sepeti bakın şimdi kaç liraya doluyor!12 izlenme
İşte yerel seçim öncesi ilk anket338 izlenme
Muhalif belediyelerin aşevi hesaplarını bile bloke eden AKP'nin 'simitçi' oyunu!118 izlenme
DNA sonucunda kan donduran gerçek! Müslüme'nin dedesi, babası çıktı!102 izlenme
TSK’da 600 albay re’sen emekliye sevk edildi!103 izlenme
Soylu icralık oldu: Evine 7 gün içinde öde yazısı gönderildi35 izlenme
Mansur Yavaş'tan paylaşım rekoru kıran konuşma ! 'Bizim herhangi bir memurdan farkımız yok, maaşımızı da siz ödüyorsunuz'
Şanlıurfa'da baston görünümlü 80 cm'lik bıçakla yakalanan Suriye uyruklu bir kişinin çocuk istismarı suçundan arandığı çıktı!
CHP Berhan Şimşek dahil 3 kişiyi partiden ihraç etti
Kılıçdaroğlu: Deprem bölgesinde çalışan kamu personeline hemen 2 maaş ikramiye yatırın