İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu tutuklanması siyaset kulislerini hareketlendiremeye devam ediyor.
Siyasetçi yazar Fikri Sağlar TELE1'de katıldığı programda çarpıcı bir iddia ortaya koydu. Sağlar Ekrem İmamoğlu'nun kısa bir süre içinde hapisten çıkabileceğini Saray'da tutukluluk halini nasıl kaldırılacağının yollarının arandığını iddia etti.
Sağlar yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Şu anda tutuklu durumda. Ama tutuklu durumda olması Saray’ın yanlış olduğunu fark etmesi nedeniyle, duyduklarıma göre Saray’daki tartışma Ekrem İmamoğlu’nu nasıl çıkarabiliriz, tutukluluk halini kaldırabiliriz. Hangi yolla kaldıralım ki tükürdüğümüzü de yalamamış olalım tartışmalarının yapıldığını duyuyorum.
İktidar partisine yakın olan insanlardan duyduğum iddia bu. Bu tartışmaların yapıldığını, yanlış ve çok acele davranıldığını bunun sonucunda AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok zarar göreceği doğrultusunda bir görüş ortaya çıktığı. Nitekim daha önce hatırlayacaksınız basına da yansımıştı AKP’li vekiller de kendilerinden habersiz Ekrem İmamoğlu’nun tutuklandığını duydular. Bu basına yansıyan rahatsızlık Saray’da da devam ediyor.
Bu iddia doğruysa çok yakın zamanda Ekrem İmamoğlu çıkacak demektir.
Tele1
Marmaris'te ormanlar alev alev yanıyor! 3. günde alevler söndürülemedi! İşte son durum...
Yurttaşa zam, dağıtım şirketine indirim! EMO: Yılın ilk dört ayında elektrik yüzde 11.95 zamlandı
Ayak Üşümesinin Sebepleri ve Ayak Üşümesinin Tedavisi
Esnaf borç batağında! Ortaya çıkan tablo dudak uçuklattı
Meydanlar yandaşa açık işçiye kapalı
Son ankette çarpıcı sonuç! AKP'li seçmenin Erdoğan rahatsızlığı dikkat çekti
Karşılamak için metrelerce kuyruk oluştu!
Hablemitoğlu davasında tanıktan şok ifade: 'Tetiği çekeni biliyorum'
Sarıklıya orduevi serbest, gaziler askeri kampa giremiyor!
Türkiye'de deniz kızlarının görülebildiği tek il! İşte o hikaye