CHP’nin İstanbul’da düzenlediği üye katılım töreninde çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Daha önce AKP medyasının İBB soruşturmasıyla bağlantılı haberlerde adı geçen Tuanna Saliha İyigör, Kemal Kılıçdaroğlu ile özçekim yaptı.

Figüran tartışmalarının sürdüğü törende İyigör’ün Kılıçdaroğlu ile özçekim yapması, sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Görüntülerin ardından İyigör hakkında daha önce ortaya atılan iddialar yeniden gündeme geldi.
Sosyal medyada hakkında kumpas suçlaması yapılan Tuanna Saliha İyigör gibi bir ismin, butlan CHP'sinin resmi bir etkinliğinde boy göstermesi büyük tartışma yarattı.
İyigör'ün, Kemal Kılıçdaroğlu'na rahatça ulaşıp aynı kareye girmesi dikkatlerden kaçmadı.
Kılıçdaroğlu, 25 Temmuz’da İstanbul Sarıyer’deki Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende partiye katılanlara rozet taktı. Etkinliğin ardından bazı katılımcıların cast ajansları üzerinden para karşılığında salona getirildiği ortaya çıktı.
İyigör’ün söz konusu ajanslar aracılığıyla törene katıldığına ilişkin herhangi bir bilgi veya iddia bulunmasa da Kılıçdaroğlu ile gülümseyerek özçekim yaptığı anlar, geçmişte hakkında AKP medya tarafından yapılan haber nedeniyle dikkat çekti.
Tuanna Saliha İyigör, daha önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı.
İktidar medyasından Yeni Şafak’ın haberine göre İyigör, savcılık ifadesinde İBB soruşturması sanığı Fatih Keleş ile ilişkisi olduğunu iddia etmiş, "Kızlar'ı Münih'e götürmüşler" diyerek haber servis etmişti.
İstanbul'da simide zam geldi
Burası Türkiye ! Okulda 'islamcı yemin' okutuluyor !
İstanbul'da 2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
Pendik'te, şort giyen genç kıza saldıran Ercan Kızılateş, uyuşturucu bağımlısı çıktı !
Amerika'da 2020 model Mustang kaç para biliyor musunuz? Türkiye'de ancak kaymak takımın çocukları alıyor
Önce kuşat, sonra görevlendir
Ankara’nın göbeğinde 18 yaşındaki Umut’u ağır yaralayan Suudi’ye dokunulmazlık kalkanı
İstisna kılıfıyla rekor harcama yaptılar!
EYT’de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin’den açıklama
İçişleri Bakanlığı tek tek yanıtladı! İşte yeni normalleşme süreci ile ilgili merak edilen 12 soru