CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Emin Şen'e ilişkin Meclis’te kamuoyuna duyurduğu dosya konuşulmaya devam ediyor.
Özel, Soylu’nun danışmanı Emin Şen’in sahibi olduğu SM360’ın sosyal medya yönetimi için çeşitli bakanlıklar ve kamu kurumlarından yüzbinlerce dolarlık ihaleler aldığını açıkladı. Özel, Şen’in, Soylu’nun troll ordusunun başında olduğuna dair belgeleri de paylaştı.
Öte yandan Emin Şen’in sahibi olduğu SM360 Ajans'ın eski ortakları arasında Neslihan Er Oğur ve Mücteba Kılıç’ın bulunması da dikkat çekti.
Şirkette mevcut çalışanlar arasında Şen’in kardeşi Enis Şen de bulunuyor. Şirketin eski ortağı Mücteba Kılıç ise FETÖ lideri Fethullah Gülen’in yanında şiir okuyup ağlayan kişiydi. Gülen, Şen’in eski ortağı Kılıç’ı, okuduğu şiirin ardından başından öpmüştü.
Gerçek Gündem
Açlık korkusu korona korkusunu bastırıyor ! Avcılar'da PTT önündeki kuyruk 3 caddeye uzandı !
Ekim ayında elektriğe en az yüzde 20 zam gelmesi bekleniyor!
Niğde Bor'da pazara giden CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer'den fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalar
Engellemelere rağmen kadınlar Taksim'de 8 Mart'ta gece yürüyüşü düzenledi
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den dikkat çeken sözler! 'Akıl ve bilimden uzaklaşan toplumların ne durumlara düştüğünü hepimiz biliyoruz'
Cumhur İttifakı'nın önemli kalelerinden biriydi: Son ankette AKP'deki düşüş 10 puanı aştı, ikinci parti değişti!
Merkez Bankası Başkanının görevden alınma sebebi bambaşka
Bu kaçıncı ? İstanbul'da ekonomik sıkıntı çeken yurttaş kendini üst geçide astı !
İki genç kızı katleden cani Semih Çelik'in 1 yıl önceki videosu ortaya çıktı! Her şeyi önceden planlamış!
AKP ret oyu verdi! Emeklinin bir umudu daha söndü!
İBB yeni kumpası deşifre etti! 'Emniyet, belediyede gözaltına almak için 8 gün bekledi'
Marmara'da Denizi'nde deprem: İstanbul'da da hissedildi
4 ay önce çektiği video ortaya çıktı! Beyoğlu'nda polisi bıçaklayan saldırgan daha önce de bir polisi 'teke tek' düelloya davet etmiş
Türkiye Maarif Vakfı öğretmenlerine 9 kat fazla maaş! 58 bin lirayı aşıyor!