Fenerbahçe taraftarı Kadıköy'ü 'Mecliste Hizbullah istemiyoruz' diye inletti!

47 izlenme 19 Mayıs 2023
Reklamlar

Fenerbahçe Trabzonspor maçında Sarı Lacivertli taraftarlar Cumhur İttifakı'nın ortağı olarak Meclis'e giren Hüda-Par'a tribünlerden tepki gösterdi.

Fenerbahçe tribünleri Trabzonspor maçında “Mecliste Hizbullah istemiyoruz” sloganı attı.

Trabzonspor derbisinin son bölümlerinde Sarı - Lacivertli taraftarlar İzmir Marşı’yla Kadıköy’ü inletirken “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye tempo tuttu.

HÜDA-PAR TEPKİSİ

14 Mayıs milletvekili seçiminde Hüda-Par’ın meclise 4 kişiyle girmesini de protesto eden Fenerbahçeli taraftarlar Kadıköy'de tribünleri, “Mecliste Hizbullah istemiyoruz” sloganıyla inletti.

Birçok takımın taraftarı geceye damga vuran Kadıköy'deki Hüda-Par protestosunu sosyal medyadan paylaştı.

Video kısa sürede Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'a gösterilen anket AKP'lileri bile şaşırttı! "Bu güne kadar gördüğümüz en büyük..." Yargının içler acısı halini ortaya koydu: 2016 sonrası hakim ve savcılara dikkat çekti Rus basını: İdlib’de uçak düşürme olayının arkasında Erdoğan ve onun ahbap çavuşları var Emekliler sokağa döküldü: "Kendi saraylarda yatacak biz de sürüneceğiz"