Fatih Altaylı, kendi programında yaptığı eleştiride şu ifadeleri kullandı:
“Sarhoşların çıkardığı kavganın bin katı olay, her gün başka nedenlerle oluyor İstanbul’un her yerinde. Sen bunlarla ilgili gözünü yum, başka tarafa bak. Esenyurt’ta, dün Gaziosmanpaşa’da, yarın muhtemelen Eyüp’te öbür gün başka bir yerde. Olaylar patlasın, millet birbirini tarasın, vursun, kafalara sıkılsın sonra ‘alkol kötüdür.’
Şimdi ben bunu dün yazınca yazının altına bir takım işgüzarlar şey yazmışlar ‘günah olduğunu bilmiyor musun, senin derdin din ile’. E be haysiyetsizler e be utanmazlar. Alkol dinen yasak da faiz serbest mi. O zaman faiz artırıldığında niye bas bas bağırmıyorsunuz. Niye? Zina serbest mi? Hepiniz zinaya bayılıyorsunuz.
Çeşitli semtlerde bütün bu tırnak içinde yalancı pehlivan gibi yalancı Müslümanların garsoniyerleri dolu. Dandik imam nikahlarıyla, palavradan muhtar nikahlarıyla yemediğiniz halt kalmıyor. Onlar da günah değil. Rüşvet almak günah değil. Onlar sayılmıyor. Yetim hakkı, kul hakkı yemek günah değil içki günü. Ne güzel iş ya. Ama konu günah değil değil mi, onda sıkıntı yok. Böyle bir şey olabilir mi ya. böyle bir sahtekarlık olabilir mi?
Biz normal olarak diyebiliriz ki ‘kardeşim bu medeni ülkelerde de böyle’ ama burasının medeniyet neresinde ki oradaki medeni ülkelerle… Burada tabii ki niyet okuyoruz. Çünkü okumadığımız niyetlerle nerelere geldiğimiz belli. Ya ‘niyet okumayalım’ dedik dedik, dediler dediler nereye geldiği belli. Tabii ki niyet okuyoruz. Çünkü bu okuma değil artık sizin niyetinizi biz ezbere biliyoruz, okumaya gerek yok niyetiniz artık ezberimizde.
Şunu anladık biz, tırnak içi “sözde Müslümanlardan” hakiki Müslümanlara hiçbir lafım yok, hakiki inançlılara hiçbir lafım yok. Bu palavra Müslümanlardan şunu anladık: Bir tek içki günah, faiz serbest hiç günah değil, zina zaten neredeyse onu farz kılacaklar yakında bunlar. Yetim hakkı, kul hakkı, rüşvet falan onlar da alabildiğine serbest içki içme yeter. Günahları teke indirdiler.”
Odatv.com
Tuncay Özkan’a ‘Bir gece ansızın bekle’ tehdidi
Baraj için 'Atatürk evi'ni yıktılar ! Tarihi de hatırasını da yok ettiler !
Sevilay Yılman, Veyis Ateş'in ses kaydını ifşa etti! "Yakında yayınlanacak"
ABD’li şirket İncirlik üssünden 424 işçiyi çıkarıyor!
İsmail Saymaz'a ev hapsi kararı
Ekrem İmamoğlu'ndan 'soruşturma' açıklaması: "Vız gelir tırıs gider"
Marmaris’te 3 dakikalık 19 Mayıs kutlaması tepki çekti!
AKP’den atama furyası! Kapanacak Başbakanlığa Daire Başkanı atandı!
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı! Durumu ciddi
İkizköylü kadınlardan Pakdemirli'ye yanıt: "Dalga geçer gibi bir de mesaj gönderme ya!"
HÜDA PAR bile zalim zamlar ve vergilerden sonra AKP'ye isyan etti
Otobüsünü sattığı halde halâ FSM köprüsü cezası ödeyen AKPli şoför 'AKP'ye oy veren elim kırılsın !'
Kızılay bu sefer de Giresun için halktan para toplamaya başladı!
CHP'nin ardından İYİ Parti'de tam kanunsuzluk dedi YSK'ya başvurdu!