Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz yurttaşların sırtına bir kambur gibi yüklendi. Sıcak para arayışındaki iktidar iğneden ipliğe her kaleme zam yaptı. Zamların en çok hissedildiği kalemler de faturalar oldu. Rize'de evine bin 538 lira elektrik faturası gelen bir yurttaş isyan etti. Yurttaş isyanını yayınladığı bir video ile duyurdu.
Faturaya itiraz ettiğini söyleyen yurttaş karşılığında 'Evde şofben var mı?' yanıtını aldığını belirterek, "'Evde şofben var mı? 50 milyon dolara uzaya adam gönderdiğimiz çağda banyo yapmayalım mı, abdest almayalım mı?" diye sitem etti.
Faturaya isyan eden yurttaş şöyle konuştu:
"Yüreğimiz yanıyor. Dedem Fatih Sultan Mehmet Han, dedem Abdülhamit Han kalk. Reyisi yedirmedik yedirmeyeceğiz. Bin 538 TL elektrik faturası... Böyle bir fatura olur mu diyorum. Diyorlar ki
'Evde şofben var mı? 50 milyon dolara uzaya adam gönderdiğimiz çağda banyo yapmayalım mı, abdest almayalım mı?
Burası cumhurbaşkanlığı çalışma ofisi mi? Burası Saray mı? böyle fatura olur mu?
İnsanı dinden imandan çıkarttınız. Günahı başınıza."
Tele1
AKP iktidarının arazi satışı 2023'te rekor kırdı!
Tutuklama kararından sonra İmamoğlu'ndan ilk açıklama
Hayali tarım projesi skandalı Meclis’te: ‘Sudan kimin eseri?’
Hayaldi gerçek oldu ! Camide uyuşturucu satılır oldu !
Sağlık Bakanlığı'ndan “Ölmüş vatandaş taburcu edildi” iddiasına açıklama
Irak'ın kuzeyinden Silopi'deki servis aracına saldırı: Ölü ve yaralılar var
Meral Akşener istifa etti, İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor!
Kurum'dan Erdoğan'ın tepki çeken Hatay sözlerine tam destek: "Yerel yönetimlerin merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar"
AKP’lilerin yönettiği vakfa para akacak!
Gurbetçi kadın Almanya'daki Türk esnaflara isyan etti: "Dost kazığı"