AKP iktidarının ekonomi politikaları nedeni ile çarpı pazar yangın yeri. Asgari ücretli 2024'te aylarca Açlık Sınırı'nın altına mahkum edilirken 2025 için de yüzde 30 zam aldı.
AKP, verileri tartışmalı TÜİK'in yıllık yüzde 47 enflasyonundan bile zam vermedi.
Emeklinin haliyse daha vahim. 12 bin 500 lira alan emekli artık 14 bin 468 lira alacak. Bir ev kirası parası ile etmeyen maaş ile emeklinin geçinebilmesini istenilmesi de tepki çekti.
Halk TV Muhabiri Elifcan Yüksel ve Kameraman Murat Kibar, uygun fiyatlı bir semt pazarına giderek ekonomi yangını görüntüledi.
Bir yumurta tezgahına giden Yüksel, 30'lu yumurta kolisinin 170 liraya satıldığını ifade etti. Yüksel, geçen yılın ocak ayında 30'lu yumurtanın 70 liraya satıldığını belirtti.
Esnafla konuşan Yüksel, yurttaşın tane ile yumurta almaya başladığını aktardı. Yurttaş, parasızlıktan en temel gıda ürünlerinden yumurtayı tane ile alır hale geldi.

Yüksel, bu pazarın uygun fiyatlı olduğunun diğer pazarlardaki fiyatların daha da yüksel olduğunu kaydetti.
Malatya Kale ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem anı!
Kanal İstanbul için bir ihale daha!
Muhalefeti 'kafalarını keseriz' diyerek tehdit eden Hizbullahçı serbest bırakıldı!
AKP'den kopuş hızlandı: 'Dindar seçmen rahatsız'
Şişli Kaymakamı görevden alındı: Halil Falyalı detayı
Memur maaşları değişti: İşte meslek meslek yeni maaşlar
Aksaray'da ışıklı gösteri! Herkes hep bir ağızdan 'Yiğidim aslanım' söyledi
Maduro, İmamoğlu’ndan daha önce hapisten çıkar
EYT mağdurlarından AKP’ye Almanya tepkisi: Bakan Bilgin’in açıklamaları tepki çekti
'Falyalı cinayeti zanlıları' olduğu söylenen şahıslar kim? Polisten açıklama!