Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahit Taylan'ın, Macaristan'da et ticareti yapan Green Farm And Trade Kft. şirketinin ortağı olduğunun ortaya çıkmasının ardından Ekim 2025'te 7.90 Euro'dan karkas et ithalat sözleşmesi imzalandığı ortaya çıktı.
Tarımdan Haber'in haberine göre Et ve Süt Kurumu İtalya, Polonya ve Fransa’nın ardından Macaristan ile Ekim 2025'te et ithalatı sözleşmesi imzaladı. Türkiye'de hayvancılık, şap hastalığıyla ve fiyat baskısıyla kırılırken ESK’nin Macaristan ile yaptığı ithalat miktarını da gizlediği anlaşıldı.
Tartışmaların odağındaki isim ise yakın zamanda Macaristan'da et ticareti yapan Green Farm And Trade Kft. şirketinin ortağı olduğu ortaya çıkan ESK Genel Müdürü Mücahid Taylan oldu.
Taylan, ortağı olduğu şirketten, en üst yöneticisi olduğu kuruma et sattığı iddialarını yalanlamıştı. Taylan, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, "...Hakkımda ortaya atılan iddialar asılsız olup, hem kişisel faaliyetlerim hem de bahse konu şirketin faaliyetleri, ilgili mevzuata ve etik kurallara uygun şekilde yürütülmektedir..." ifadeleriyle de bu durumun 'etik' olduğunu savundu.
Borç batağındaki vatandaş çaresizce daha çok borçlanıyor: İhtiyaç kredisine bir haftada rekor başvuru33 izlenme
Erdoğan'ın 1150 odalı sarayını satışa çıkardılar!967 izlenme
Dolar 41 lirayı aştı15 izlenme
Mahmut Tanal'dan "Hulusi Akar'ın kızı" tepkisi! Tanal TBMM'de sunum yapan YÖK Başkan Vekilini terletti18 izlenme
Bankalara talimat verildi: Bu telefonlar saat 22.00'den sonra para transferi yapamayacak12 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Hizbullahçıları değil gençleri serbest bırakın"32 izlenme
Mustafa Kemal’in tarihin akışını değiştiren kararı90 izlenme
İmamoğlu'ndan İBB soruşturmasına sert tepki: "Biz milyon milyon büyüyoruz"22 izlenme
Z kuşağı anketi: 'Millet' ile 'Cumhur' arasındaki fark yüzde 42!
İYİ Parti’den yeni video! 'Saray Filmcilik takdim eder: 'Söv Kardeşim'
'Kız Okulları'na İlişkin Sözleri Tepki Almıştı... Bakan Tekin'den Öğretmenlere 'Önlük' Tartışmasına Savunma!
Meğer bir gecede cahil kalmamışız!