CHP’ye “Kapalı kapılar ardında DEMleniyor” suçlaması yönelten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin kuruluş yıl dönümünde DEM Parti’den Birecik Belediye Başkanı seçildikten sonra AKP’ye geçen Mehmet Begit’e rozetini kendi elleriyle taktı.
Daha önce CHP ve DEM Parti’yi hedef alan Erdoğan, “Bedeli hâlâ bilinmeyen kirli pazarlıkların gerisinden hangi pis kokular, hangi menfaat paylaşımları, hangi hain taktikler çıkacak, inşallah hep birlikte göreceğiz” demişti.
Erdoğan’ın tüm eleştirilerine rağmen AKP, DEM Parti’den transfer yapmaktan da geri durmuyor. DEM Parti’den AKP’ye transfer olan Begit, yüzde 54 oy ile Şanlıurfa Birecik Belediye Başkanı seçilmişti. Daha önce de HDP’den ayrılan Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören AKP’ye katılmış, HADEP Bozova Belediye meclis üyeleri Ahmet Pişkin ve İbrahim Acıoğlu da AKP’ye geçmişti. HDP’li Batman Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, Mardin Midyat Belediyesi meclis üyeleri Havva Balcı, Bedii Alğaç ve Adnan Ağırman da AKP’ye katılmıştı.
Sözcü
İşte izlenen ekonomi politikalarının sonucu! Kiralarını ödeyemedikleri için 5 çocukla sokağa atıldılar...45 izlenme
Mısra Öz 'kamu görevlisine hakaret' davasından beraat etti18 izlenme
Ordu'da halk maden çalışmalarına karşı ayaklandı35 izlenme
Akşener'den "Mansur Yavaş'ı aday göstermek için imza kampanyası başlatıyor musunuz?" sorusunu cevapladı38 izlenme
İlkay Akkaya konseri iptal edildi!38 izlenme
Saray’a yakın kalem ağızdaki baklayı çıkardı! Dikkat çeken 'Erdoğan' mesajı37 izlenme
Katar’ı sevindirecek teklif: AYM iptal etmişti, AKP yeniden Meclis gündemine getirdi!36 izlenme
105 bin kişi işini kaybedebilir22 izlenme