İsrail, Gazze’ye yaptığı saldırılarda 32 bine yakın Filistinli hayatını kaybetti. Özellikle Müslüman ülkelerin İsrail’e büyük bir tepki göstermemesi dikkat çekerken Türkiye’nin de bu süreçte ticari ilişkilere devam etmesi AKP iktidarına muhafazakar kesinlerden büyük tepki gelmesine neden oldu.
İslâm Düşünce Enstitüsü’nün (İDE) YouTube sayfasında açıklamalarda bulunan eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, İsrail’e destek olan Müslüman ülkelere tepki gösterirken ” Reel-politik mazeretler hiç bir idareciyi mahşer günündeki büyük hesaptan kurtaramayacak.” ifadelerini kullandı.
Şüphesiz her Müslüman ülke hükümetlerinin Gazze’deki zulmü durdurma hususunda bir mazeretleri vardır. Ancak katledilen her masum çocuğun hesabı mutlaka sorulacaktır. Ve bu hesap sadece Siyonist İsrail’e ve onu destekleyen küresel güçlere değil, tüm Müslüman ülke idarecilerine ve dünyayı idare eden tüm güç sahiplerine de sorulacaktır. Reel-politik mazeretler hiç bir idareciyi mahşer günündeki büyük hesaptan kurtaramayacak.
Tele1
Pişkin 'Suriyeli Dilenci'ye Canlı Yayında Ayar !
Suriyeliler, Gaziantep'teki mülteci kampına Türkmenler getirilince ortalığı birbirine kattı !
Asgari ücretin bu hafta belirlenmesi bekleniyor
Kuran kursundaki imam istismarı siyasi bağlantılarla kapatıldı!
Antalya ve çevresinde hissedilen şiddetli deprem
AKP'li vekil rektörlüğünü yaptığı üniversiteye 'birincilikle' yerleştiğini duyurdu
KİT’lerin görev zararı 381 milyar
Sebze fiyatları can yakıyor, Mehmet Şimşek duy bu isyanı: "Ot bile bu kadar pahalı olursa..."
İktidar destekli boykottan sonuç çıkmadı, kafeler doldu taştı
Aile sağlığı merkezinde hemşireye silahlı saldırı! Ömür hemşire güpegündüz katledildi!
Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan liderliğindeki yeni ekonomi yönetiminin aldığı önemli kararlar, olumlu sonuçlar veriyor
Pazar etiketleri 4 hanelere çıktı
Erol Mütercimler anlatıyor 'Erdoğan nasıl Başbakan oldu ?'
Açlık korkusu korona korkusunu bastırıyor ! Avcılar'da PTT önündeki kuyruk 3 caddeye uzandı !