AKP'li Kültür Turizm eski Bakanı Atilla Koç'un kızı Zehra Zümrüt Selçuk, KARDEMİR ve KARÇEL'in Yönetim Kurulu Üyesi ve İslam Ülkeleri Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi Genel Direktörlüğü görevini yürütüyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı olan oğlu Taha Koç ise Türksat Uydu ve Kablo TV ‘deki görevinin ardından Turkcell Genel Müdürü oldu.
BAKAN BABAKIZ
Atilla Koç, Mart 2020'e kadar Turkcell'de Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttü. Turkcell iştiraki olan Global Tower'da Yönetim Kurulu Üyesi olan Koç, 65 bin liralık emekli milletvekili maaşı da alıyor.

Koç'un kızı Zehra Zümrüt Selçuk ise 2021'de KARDEMİR'e Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Daha sonra da KARDEMİR'e bağlı Çelik Yapı İmalat Şirketi KARÇEL'e Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Martta da İslam Ülkeleri Ekonomik ve Sosyal Eğitim ve Araştırma Merkezi Direktörü oldu. Selçuk 3 koltuktan da ücret alıyor.

Atilla Koç'un oğlu Taha Koç, bir süre önce babasının yönetim kurulu üyesi olduğu Turkcell'in Genel Müdürlüğü'ne atandı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı görevini de yürüten Koç, 2018'den bu yana Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV Yönetim Kurulu Üyeliği'ni yürütüyor.
Sözcü
Türkiye rant vergisiyle tanıştı!183 izlenme
Türkiye'de hiç görülmedi ama artık alarm zilleri çalıyor! Adamın beynini yiyor27 izlenme
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in saklandığı eve operasyon!52 izlenme
‘Türk adalarında 6 bin Yunan askeri bulunuyor’26 izlenme
Resmi Gazete’de yayınlandı: Türkşeker’in üç taşınmazı özelleştirilecek!68 izlenme
KİPTAŞ Genel Müdüründen Erdoğan’ı terletecek soru: "Erdoğan 1 yılda evleri tamamlarız dedi İSDEMİR üretime ara verdi"35 izlenme
İktidarın gizli planı ifşa mı oldu? O banknotlar sosyal medyayı salladı!39 izlenme
Bakan Koca açıkladı: Türkiye'de toplam can kaybı 4.792'ye, vaka sayısı ise 176.677'ye yükseldi!59 izlenme
10 ayda 21 bin şirket kepenk indirdi
Bilal Erdoğan'dan manidar sözler 'Bütün hezimetlerinize, bütün yalanlarınıza, rezaletlerinize rağmen kalıcı olabiliyorsunuz !'
Dünyanın en pahalı otomobili için 16 ay sıra bekleniyor: Yer Türkiye
Efes'te Türkler Celsus Kütüphanesi'ne alınmadı