CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması sürecinde düzenlenen protestolara katıldığı gerekçesiyle tutuklanan kalp ve böbrek hastası Esila Ayık'ın tutukluluk incelemesinde tutukluluğuna devam kararı verildi. Ayık'ın avukatı Göksun Canberk Uluğ, Ayık'ın serbest bırakılması için 135 sayfalık enabız ve epikriz raporları ile İstanbul Tabipler Odası’nın ‘cezaevinde kalmaya elverişli değildir' görüşünü mahkemeye sunduklarını ancak işe yaramadığını belirtti.
. Ayık'ın avukatı Göksun Canberk Uluğ'un açıklamaları şöyle:
"135 sayfalık enabız, epikrsağlık raporları, İstanbul Tabipler Odası’nın ‘cezaevinde kalmaya elverişli değildir’ görüşü, CGK ve Yargıtay kararları yine hiçbiri işe yaramadı.
Kendisinin dosyası hala daha Adalet Bakanlığı’nda, ‘kovuşturma izni’ bile çıkmadı. Kovuşturma izni verilmemiş bir suç için 1 aydır cezaevinde hasta bir şekilde tutuklu.”
Tele1
Tuvalet kâğıdına fahiş zam! 66 TL'den 90 Liraya çıktı!41 izlenme
Memur zammı için yarın son gün! Toplantının saati açıklandı42 izlenme
Enflasyon, G7 ülkelerinin makroekonomik politikasının sonucu açıklaması39 izlenme
Tanju Özcan yine AKP'lileri çılgına çevirdi! 'Çay atmak suçsa Cumhurbaşkanı niye halka atıyor?'70 izlenme
Vatandaş zamlara tepkili "Her şeyi yarım yarım alıyoruz!"41 izlenme
Bakan Albayrak’tan ‘sigara zammı’ itirafı305 izlenme
Şifreli oyun! Koordinatlar verildi... Boğaz'da neler oluyor?534 izlenme
AKP’ye yakınlığıyla bilinen anket şirketinden çarpıcı sonuç7 izlenme