Suç örgütü lideri Sedat Peker, son yaptığı paylaşımlarda eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski THK Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban etrafında dönen rüşvet sarmalına ilişkin bir dizi iddiada bulunmuştu.
Tartışmalar sonrasında Peker'in basın danışmanı olduğu öne sürülen Emre Olur, Türkiye'ye getirilerek tutuklanmıştı.
“YAPACAĞI PAYLAŞIM ERDOĞAN'LA İLGİLİ OLUR”
Gazeteci Canan Kaya’nın YouTube programına konuk olan gazeteci Erk Acarer, Peker hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.
Peker’in daha önce yaptığı paylaşımlarında Haziran 2023'te yapılması planlanan genel seçimleri işaret ettiğini hatırlaran Acarer, “Sedat Peker'in yapacağı paylaşım, Erdoğan'la ilgili ve iktidarının ilk yıllarından başlayan çok sert bir mesele olur.” diye konuştu.
KRT
Rusya-Ukrayna gerilimi: Ortalık kan gölüne dönecek uyarısı geldi… Yüzlerce tank Harkov’a ilerliyor
Erdoğan'ın yazlık sarayı için yapılan ağaç katliamını protesto etmek isteyen halka engelleme!
Bir ODTÜ'lü daha gözaltında!
Gülşen'i hedef alan imam hatip derneği yetkilisi Boğaziçi Üniversitesi'nde kadroya alındı!
Muharrem İnce'den bomba 'Erdoğan ve Zarrab' açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Nabati: Son 2 yılda 393 milyar lira vergi gelirinden vazgeçtik
Genç kadın, otobüste uğradığı cinsel tacizi saniye saniye kaydetti!
Instagram'ın kapanmasıyla gündeme geldi: VPN güvenli mi?
Soylu, Gökçek'in evinden Yavaş'a soruşturma çıkarttı!
Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı