Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Edirne'de konuştu. Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının sonunda "Kimsenin hakkına hukukuna hiçbir tehdit yoktur. Varsa aksi yönde bir muameleye uğrayan Cumhurbaşkanı olarak yanında ben varım. Türkiye'yi artık bu yaşam tarzından, laiklik istismarından kurtarmanın vakti geldi" dedi.
Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;
Trakya'da 3 milyar metreküp rezerve sahip yeni gaz sahaları keşfettik
İstanbul'u fetheden o kutlu komutan yürüyüşü Edirne'den başlattı.
Bay Kemal senin bu belediyelerin Ergene'de akan pisliğe niye müdahale etmedi.
Tevazu, samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyerek Edirne'nin önünde yeni bir ufuk açıyoruz. Edirne, bir CHP klasiği olan çöp, çukur, çamur zilletinden inşallah 31 Mart'ta kurtulacaktır diye inanıyorum.
Edirne'nin bölünmüş yol uzunluğunu 259 kilometreye ulaştırdık.
HalkalıKapıkule hızlı treni için alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık.
Edirne'nin içme suyu problemini biz çözdük. 3 baraj ve 2 göletin inşası devam ediyor.
Bay Kemal ne diyor? 'Çiftçi aç, çiftçinin topraklarına el konuldu' diyor. Eline diline dursun. Hangi topraklara el koyduk? 2,6 katrilyon çiftçilerimize tarımsal destek verdik? Bunlar resmi hesaplar. Sen neye göre konuşuyorsun?
İçme suyu problemini biz çözdük
Edirne'nin içme suyu problemini biz çözdük. Edirne'ye 6 baraj, 31 gölet inşa ettik. 3 baraj ve 3 göletin inşası devam ediyor. Yaptığımız sulama tesisleriyle 454 bin dekar zirai araziyi sulamaya açtık. İnşaatı devam eden sulama tesisleriyle, 367 bin dekar araziyi daha sulamaya açacağız.
Edirne'yi taşkınlardan korumak için Kanal Edirne Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Bu sene içinde devreye alacağımız projeyle Edirne, Meriç Nehri taşkınlarından korunacak.
Enerjide yerli kaynak kullanımını en üst düzeye çıkarmayı ve dışa bağımlılığı azaltmayı hedefliyoruz. 2017 yılında yerli kaynaklardan elektrik üretimimiz yüzde 45'ti. Bu oran şimdi ne oldu biliyor musunuz? Yüzde 60'ı buldu.
Türkiye'yi artık bu yaşam tarzından, laiklik istismarından kurtarmanın vakti geldi
Bizim için neler neler dediler. Cumhurbaşkanı oldum hala sürdürüyorlar. Bizi karalayanlar aslında söylediklerinin gerçek olmadığını biliyorlar. Şehirlerimiz CHP yüzünden çöpten geçilmiyordu. Aynı durum Edirne'de de olmasın. Gelin burayı kurtaralım. Diğerlerini hakkına hukukuna hiçbir tehdit yoktur. Varsa aksi yönde bir muameleye uğrayan Cumhurbaşkanı olarak yanında ben varım. Türkiye'yi artık bu yaşam tarzından, laiklik istismarından kurtarmanın vakti geldi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1251204/Erdogan__Turkiye_yi_bu_laiklik_istismarindan_kurtarmanin_vakti_geldi.html
Erdoğan için yapılan yol 10 gün bile dayanamadı21 izlenme
Skandal ortaya çıktı: Fatih Terim, Seçil Erzan ile şoförünün telefonundan, Hakan Şükür ile de eşinin telefonundan görüşmüş!70 izlenme
Avrasya Tüneli'ndeki zam skandalında 4 kritik soru!151 izlenme
İmamoğlu pankartı fezleke gerekçesi oldu! CHP'li 5 vekilin dosyası hazır21 izlenme
AKP’li vekilin kızları ve kardeşine üniversite torpili!86 izlenme
Köfteci Yusuf’ta domuz eti iddiası ortalığı karıştırmıştı: Şirketin avukatı cevap verdi131 izlenme
Erdoğan yine fark etmeden itiraf etti 'Terör örgütleri zihniyetinin destek verdiği Cumhur İttifakı !'142 izlenme
ÖSO’cular Kilis’te bir düğünde bayrak açıp gövde gösterisi yaptı45 izlenme