Home
08 Eylül 2019 ( 132 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan sakalı yüzünden istifa ettiğini söyledi ama gerçek farklı çıktı!


Erdoğan, "İstanbul'da İETT'de sakallılarla uğraşmaya başladılar. Benim dönemimde de bir albayı getirdiler İETT'nin başına. Personellerin sakalını kesiyordu. En son ben kaldım. Dedi ki ya sakal ya istifa. Ben de ertesi gün istifamı verdim" dedi ama gerçek farklı çıktı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün imam hatipliler buluşmasında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"İstanbul'da İETT'de sakallılarla uğraşmaya başladılar. Benim dönemimde de bir albayı getirdiler İETT'nin başına. Personellerin sakalını kesiyordu. En son ben kaldım. Benim de sakalım vardı, beni de çağırdı. Dedi ki ya sakal ya istifa. Ben de ertesi gün istifamı verdim ayrıldım" diyen Erdoğan'ın bu sözlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Sakal nedeniyle istifa ettiğini ileri süren Erdoğan'ın "özel sektörden aldığı teklif" nedeniyle istifa ettiği ortaya çıktı.

İşte Erdoğan'ın İETT'den istifa dilekçesi:

https://halktv.com.tr/gundem/erdogansakaliyuzundenistifaettiginisoylediamagercekfarklicikt403843h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emekli maaşlarında düzenleme yapılacak mı? İşte Erdoğan'ın işaret ettiği tarih CHP'den Kanal İstanbul çıkarması Anket şirketinden Erdoğan'a soğuk duş: Instagram yasağı AKP'ye oy kaybettirecek Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür görevden alındı