Recep Tayyip Erdoğan ile FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’nin Pensilvanya görüşmesine ilişkin çarpıcı bir belge daha ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce daha önce AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Partiyi kurmadan önce Fethullah Gülen'le görüştü” demişti. Muharrem İnce’nin bu sözleri Erdoğan ve iktidar cephesinden yalanlandı. Bunun üzerine Muharrem İnce, Kırşehir mitinginde konuya ilişkin çarpıcı bir detayı açıkladı. İnce, Erdoğan döneminde TRT eski Haber Dairesi Başkanı olan Nasuhi Güngör'ün kaleme aldığı “Yenilikçi Hareket” isimli kitapta yer alan; 2000 yılında Erdoğan ile Fethullah Gülen'in görüştüğünün detaylarının olduğu bölümü mitingde okudu.
YENİ BELGE ÇIKTI
ErdoğanGülen görüşmesine ilişkin çarpıcı bir belgeye daha ulaştı. Odatv’nin haberine göre FETÖ’nün yayın organı Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, AK PartiCemaat kavgasını anlattığı “İnkisar” adlı bir kitap kaleme almıştı.
Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Pensilvanya’yı ne zaman ziyaret ettiği ve ziyaretin ayrıntıları da bu kitapta yer alıyor.
“BAHÇE HORTUMUNDAN ABDEST ALDI”
Osman Şimşek şunları yazmıştı: “2000'li yılların başında AKP'nin kuruluş aşamasında, Recep Tayyip Erdoğan da Pennsylvania'ya gelmiş; yaşadığımız yeri görmüş; kahvemizi içmişti. Hatta o gün musluklarımız bozuktu; bizimle beraber bahçedeki hortumdan abdest almıştı.”
İşte o kitabın ilgili bölümü:


https://www.siyasetcafe.com/erdoganpensilvanyayagittimiyenibelgecikti35618h.htm
İşte Yeni Türkiye ! Telefonla konuşmak için elektrik direğine çıkıyorlar !78 izlenme
78 Türk daha Malta vatandaşlığı aldı!120 izlenme
HÜDA PAR çağrı yaptı: Tekbir getirip tiyatroyu bastılar15 izlenme
İşçi, memur ve emeklilere yapılan maaş zamları eridi!84 izlenme
290'dan fazla kişinin öldüğü uçak kazasından yürüyerek çıktı!19 izlenme
“Yoksulluk bitti” diyen Erdoğan’a vatandaş yanıt verdi: “Emekli öldü de ağlayanı yok. Konuşsak tutuklanacağız”19 izlenme
4 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu!8 izlenme
Gözaltındaki Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan tüm suçlamaları reddetti17 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan TRT'ye tepki: "Tek haberimizi yayınlamadı. Kul hakkı yiyorlar"
TRT’nin harcamaları ‘ticari sır’mış!
Meclis'te tansiyon yükseldi: Pırlanta tartışması
İmamoğlu isyan etti! 'Kanal İstanbul’a kimin ihtiyacı var? Bir avuç insanın rantı için bu ülkenin 136 milyon m² tarım ve orman alanı ile en kıymetli su havzaları yok edilecek!'