AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'MemurSen Büyük Türkiye Buluşması' programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2013 yılında Gezi Parkı direnişi döneminde söylediği ve hala ispat edemediği "camide içki içtiler" sözlerini yeniden gündeme getirdi.
CHP'li belediyeleri hedef alıp, "Belediyelerinizde bizim insanlarımızı kapıya koydunuz. Hani yapmayacaktınız?" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Akşam yalan, sabah yalan. Gezi olaylarında Bay Kemal Taksim'de değil miydi? Ne işin vardı senin orada? O da Gezici. Bunlar değil miydi Bezmialem Cami'nin içine bira kutularıyla giren?" şeklinde konuştu.
Erdoğan'ın gündeminde ekonomik krize yönelik eleştiriler de vardı. "Şu anda burada 5 bin kişi çalışıyor. "Millet aç" diyor, 5 bin kişi burada çalışıyor. Bu mesele ekonomide kafanız nasıl çalışıyor, ona bakıyor" şeklinde konuşan Erdoğan, "Biz bu noktada ekonominin kitabını evelallah yazdık, yazmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Erdoğan'ın 'MemurSen Büyük Türkiye Buluşması' programında yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle:
Bay Kemal, öğretmenleri, subayları, polisleri tehdit ediyor. Hangi memur sınıfında kardeşlerimiz varsa sıradan hepsini tehdit ediyor. Bilmiyor ki Allah'ın izniyle benim memur kardeşlerim, kamu görevlilerim bunlara pabucu bırakmayacak.
(1915 Çanakkale Köprüsü) Karadan karaya 4 bin 200 metre uzunluğundaki devasa köprünün, inşallah 18 Mart'a ulaşmadan açılışını yapacağız. İnşallah 12 yıl sonra bu köprü devlete, millete kalacak.
Burası 2 milyar 400 milyon euro'ya çıkmış bir köprü. Biz bunu yap işlet devret modeliyle yaptık. Ama bunların kafası bunu basmaz. "Nasıl yaptınız bunu?" diyor, işte böyle yaptık. Birçok yatırımlarımızı böyle gerçekleştirdik. Hâlâ gerçekleştiriyoruz. Şu anda burada 5 bin kişi çalışıyor. "Millet aç" diyor, 5 bin kişi burada çalışıyor. Bu mesele ekonomide kafanız nasıl çalışıyor, ona bakıyor. Biz bu noktada ekonominin kitabını evelallah yazdık, yazmaya devam ediyoruz.
Kötü komşular bizi ev sahibi yaptı. Savunma sanayimizi, bizi kendilerine bağımlı bırakmak isteyen küresel çetelere rağmen devler ligine taşıdık. Milletimizle sırt sırta verdiğimiz mücadele sayesinde 28 Şubat döneminin enkazını ortadan kaldırmanın yanı sıra ülkemize çağ atlattık. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için koştururken karşımızdakiler enerjilerini Türkiye'yi paçasından tutup aşağı çekmeye harcıyorlar.
Yabancı ülke büyükelçiliklerini ağlama duvarına çevirenlerin bırakın Türk demokrasisini kendi partilerine bile faydası dokunmaz.
Personelimizin önemli bir kısmını kapsayan 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözüme kavuşturmayı planlıyoruz.
Taksim’de ‘Yılbaşı’ seli! Herkes akın etti, adım atılacak yer kalmadı20 izlenme
Kanal İstanbul bölgesine zorunlu 'kamulaştırma'129 izlenme
Ortalığı kasıp kavuracak anket! “Birinci partiyiz” demişti, son sonuçlar deprem etkisi yaratacak10 izlenme
Fatih Altaylı Mehmet Şimşek'e iş teklif etti: "Bankada güvenlik olur mu?"12 izlenme
Halk enkaz altındayken AKP yandaşı Emin Pazarcı: Çakacağız hem de vura vura!40 izlenme
Özgür Özel'den Gülşah Durbay paylaşımı7 izlenme
AKP'deki telaşın nedeni belli oldu! "12-13 vekil istifaya hazırlanıyor"365 izlenme
AKP'li belediye meclis üyesi ihalede usulsüzlükten hüküm giydi: Meclis üyeliği düştü!40 izlenme
Fark etmeden kendini ele verdi! Paramount Otel'den bu defa Beyaz TV sunucusu çıktı!
Türkiye genelinde 50 mağazası olan Beta Ayakkabı konkordato istedi!
Halil Falyalı cinayeti davasının sanığından Süleyman Soylu hakkında olay iddia! Ankara’nın gündemine bomba gibi düşecek
Arnavutköy'de bir vatandaş Suriyeli tacizlerine isyan etti 'Tacize artık susulmaz. Duydunuz mu, duyamazsınız. Niye ? Susturuyorlar, susmayacağım ben !'