Katar Emiri Al Sani, Lusail Sarayı’na gelişinde, Erdoğan’ı makam aracından inerken karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Sani’nin tören alanındaki yerlerini almasının ardından iki ülke milli marşları çalındı.

Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AKP Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, Zafer Sırakaya, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da hazır bulundu.

Al Sani ile tören kıtasını denetleyen Erdoğan, askerleri selamladı. İki ülke heyetlerinin takdiminin ardından Erdoğan ve Al Sani, baş başa görüşmeye geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Sani, Lusail Sarayı’ndaki baş başa görüşmelerinin ardından heyetlerarası görüşme yaptı.
Görüşmelerden önce Erdoğan, Al Sani’ye “Gemlik mavisi” renkteki TOGG’u hediye etti, iki lider Lusail Sarayı’nın avlusunda bir süre TOGG’u inceledi.

Erdoğan, baş başa görüşmenin yapıldığı binaya, Al Sani’nin kullandığı TOGG ile geçti.
Katar Emiri Al Sani, görüşme esnasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Katar’da gerçekleştirilen FIFA 2022 Dünya Kupası finalinde oynanan ve Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin imzaladığı topu gösterdi.

Sözcü
Alkış öğretmenlere, ayıp MEB’e! Öğretmenler paspasla okul temizledi12 izlenme
Memlekette felaket üstüne felaket yaşanırken, Erdoğan Kırıkkale'de miting yapıp oy toplamaya çalışıyor !470 izlenme
Sahi Bebek sahilinde çırılçıplak güneşlenen bu Adem Baba'ya ne oldu?1555 izlenme
Suriyelilerin dönüşü kira fiyatlarını nasıl etkiler?17 izlenme
İstanbul Valiliği duyurdu: Okul bahçeleri, spor salonları halkın kullanımına açıldı20 izlenme
Murat Kurum’a Gazze sorusunu soran gencin elinden mikrofon aldılar39 izlenme
AKP’li belediye başkanından yaşamını yitiren Ebru Timtik'e hakaret!175 izlenme
Dolar düştü ama Türkiye’nin borç riski hâlâ yüksek34 izlenme