Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine 'dostum' diye hitap eden Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun ABD tarafından yakalanması ve ülke dışına çıkarılmasına ilişkin sessizliğini koruyor.
Erdoğan, ABD'nin kaçırdığı Maduro'ya 7 yıl önce "Maduro kardeşim dik dur yanındayız" diye destek açıklamıştı Venezuella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Özel Kuvvetleri'nin düzenlediği baskın ile eşiyle birlikte kaçırılarak ülke dışına çıkarıldı. Yaşanan olaya Erdoğan'ın nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Çünkü Erdoğan ile Maduro'nun yakın bir ilişkisi olduğu biliniyor.
ABD Başkanı Donald Trump Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve eşinin yakalandığını, ülke dışına çıkarıldıklarını açıkladı. Saray cephesinden ilk açıklama Erdoğan'ın danışmanından geldi.
Erdoğan'ın danışmanı Cemil Ertem, "Soykırımcı ABD, Ortadoğu da katil İsrail’le birlikte yaptığı emperyal haydutluğa Venezuela’ya saldırarak devam ediyor. Venezuela halkının ve Başkan Maduro’nun yanındayız! Bu haydutluk cezasız kalmamalı!" ifadesini kullandı.

Ertem Trump'ın Maduro ve eşinin yakalandığını duyurmasının ardından destek mesajını sildi.
Halk TV
Bu fotoğrafta kırmızı bültenle aradığımız 7 terörist var
Erbaş korkularını yendi: Diyanet’e 5 yeni araç
İmamoğlu İstanbul’un deprem seferberlik planını açıkladı
Özgür Özel, Sultangazi'de Aleviler'e seslendi: "Bir Sünni olarak söylüyorum, bu ülkede Alevilerin eşitlik sorunu vardır, bu sorunu görmeyen ahmaktır, alçaktır!"
Döviz büroları 4 Kasım’da kepenk indirecek!
Benzin, motorin, otogaz... Akaryakıta dev zam kapıda!
AKP'li başkanın jakuzideki videosuna tepki yağdı! 'Lan fakirler, beni rahatsız etmeyin'
Paşalar tahliye oldu
Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarından sonra gözaltına alınan Ünsal Ban’ın şoförünün eşi ve baldızı belgeleri yakarken yakalanmıştı, görüntüler ortaya çıktı!