Kabine toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 10'un üzerinde beklenen 'ek zam' için yalnızca yüzde 5'lik bir açıklama yaptı ve emekli zammını beklenenin oldukça altında açıkladı.
YÜZDE 5 EK ZAM İÇİN 'MÜJDE' DEDİ: AKP'Lİ HESAPLAR BİLE İSYAN ETTİ
Emekli zammının duyurulmasından dakikalar sonra Recep Tayyip Erdoğan'a ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunuldu. Erdoğan, yüzde 5 ek zam için 'müjde' ifadesini kullanırken, AKP'li hesaplar Erdoğan'a isyan etti.
Yapılan paylşımda " SSK ve BağKur emeklisi aylıklarına ilave %5 daha artış yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Ayrıca emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz. Emeklilerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." ifadeleri kullanırken, paylaşımın altına gelen yorumlar gündem oldu.
İşte Erdoğan'ın emekli zammı paylaşımının altına gelen yorumlar...




Türkiye’den dönüşte corona virüsü çilesi!84 izlenme
Hakan Bayrakçı 'CHP Ankara'da güçlü bir aday gösterirse kazanır !'540 izlenme
İBB Başkanı İmamoğlu 31 Mart-23 Haziran 2019 arasında yaşadıklarını anlattı "Bu halk demokrasi dersi verdi, her ülkede olmaz"62 izlenme
Meyve-sebze yiyemeyebiliriz30 izlenme
Burası İstanbul Üniversitesi! Turiste kapı açık, öğrenciye polis barikatı31 izlenme
105 kişinin hayatını kaybettiği sitede kolon kesildi iddiası: Fotoğrafları ortaya çıktı47 izlenme
Otizmli öğrenciyi merdivenden fırlatmıştı: Kamera kaydına rağmen 'itmedim' dedi!26 izlenme
'İktidar yargısıyla işbirliği içinde' diyen Murat Bakan'dan olay Kılıçdaroğlu iddiası16 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan sert sözler! "Topuğunuz kıçınızda Putin’e koştunuz!"
Mansur Yavaş'tan yeni müjde! Sosyal medya hesabından duyurdu
CHP’li belediyelerden sığınmacı ve öğrenci yurdu kararı
Kılıçdaroğlu'ndan ‘Gençliğe Hitabe'li yeni video: "Mevzu vatan ise gerisi teferruattır. Vatanını seven sandığa gelir"