31 Mart seçimlerinde Bayramiç'te oyların yüzde 54'ünü alarak belediye başkanı seçilen CHP'li Mert Uygun, AKP’den devraldığı belediyede mali ve idari tablolarda inceleme başlattı. Yapılan incelemede AKP Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel’in, 2018 yılı Haziran ayında Bayramiç Belediyesi'nde “Büro elemanı” olarak istihdam edildiği, ancak Özel'in belediyede hiç çalışmadığı iddia edildi.
SEÇİMDEN HEMEN SONRA İSTİFA ETTİ
Bayramiç Belediye Başkanı CHP'li Mert Uygun, Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel'in seçimden bir gün sonra istifa ettiğini belirterek, şöyle konuştu: “Doğukan Özel AKP Gençlik Kolları Başkanı. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında işe girmiş. Bu sene 1 Nisan'da da istifa etmiş. Zaten Bayramiç halkı ve ben dâhil hepimiz biliyorduk seçimden öncede belediyede çalışmadığını. Birim amirlerine sorduk ve belediye çalışanlarına sorduk ‘Şahıs çalışıyor muydu burada?' diye. Çalışmıyordu cevabını alınca bizde savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Halkımızı söz vermiştik haksızlık ile mücadele konusunda. Bu mücadelemizi başlattık.”
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu: 23 Haziran’daki maçı 5-0 alacağız94 izlenme
100 fabrikanın 97'si kapandı, 10 binlerce kişi işsiz: Bakan’ın köylüleri her şeyi satıp gitmek istiyor!243 izlenme
ADD’den Ali Erbaş'a suç duyurusu!70 izlenme
Eski silah arkadaşı Ali Türkşen'den Çelebi'ye sitem: "Düştüğü duruma üzüldüm"47 izlenme
İran’dan misilleme: İsrail’e onlarca balistik füze fırlatıldı43 izlenme
Eyüplü Halit’ten Çiftlik Bank’a... Dolandırıcılık AKP’yle birlikte hız kazandı189 izlenme
Mehmet Demirkol'dan müthiş 'Eğitim Sistemi' tespiti !132 izlenme
CHP'li Gökçen'den Bahçeli'nin "KKTC parlamentosu seçim sonuçlarını kabul etmemeli" sözlerine tepki: "Bahçeli'ye sormak lazım size kaç katılım lazım? Ellerinden gelse KKTC'ye kayyumm atamayı düşünecek"47 izlenme
Taksim terör saldırısında yeni gelişme: Teröristin Türkiye’ye geçmesini sağlayan iki kişi tutuklandı!
'Deprem olmaz' denilen Konya 5.2 ile sarsıldı, Naci Görür isyan etti
İzmir'in Kurtuluşu'nun 104'üncü yıl dönümü etkinliklerinde düzenlenen 'Zafer Yürüyüşü'nde 350 metrelik Türk bayrağı açıldı!
Merkez’in döviz sansürü devam ediyor: Döviz verileri neden gizleniyor?