Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını İstanbul’daki Hz. Ali Camii’nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami önünde kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Erdoğan, bir gazetecinin “Tam kapanmada İstanbul’da mı olacaksınız?” sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye’deyim.
Erdoğan'ın bu sözleri, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözleri üzerine Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: “Aşı nerede?” diyoruz, “Kabul etmiyorum” diyor. Neyse ki ülkede olmasının en kötü ihtimal olduğunu kabul ediyor artık.

AFAD’ın bir yıl önceki Hatay raporunda ‘Halkın haberi yok’ diye yazmışlar: Her şeyi biliyorlarmış, ama bir şey yapmamışlar
İşte Murat Kapki'nin Mücahit Birinci hakkında yaptığı suç duyurusu
İran'ın İsrail’e fırlattığı balistik füzenin Tel Aviv'e düştüğü anlar!
Hadi Özışık'tan Süleyman Soylu açıklaması: "Ayhan Bora Kaplan ayrıcalığı istemiyorum"
Meclis ret kararı vermişti: Mansur Yavaş kazandı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Görevden uzaklaştırılan polisler gözaltına alındı!
Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi'nde en çok üzüldüğü olayları paylaştı
LPG’ye büyük zam! Zam pompa fiyatına da yansıyacak!
Kavgaya neden olan trafik cezalarını bu cihaz kesiyor: Kaçmanın yolu var mı?
TRT World'de saltanat: Kayınço - bacanak - hanım
Çankaya Belediyesi, 4 bine yakın işçinin maaşına 6 bin liralık seyyanen zam yaptı, zammı halay çekerek kutladılar! Belediye Başkanı Taşdelen: "Bundan sonra 6 aylık zamlar verilecek"
En Acı İsyan: Burada Siyaset Olur mu?
Diyanet Atatürk’ü sansürlerken, Sinagog'da 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' sesleri !
Cami imamından Cuma hutbesinde skandal sözler! "28 Mayıs akşamı silahlarınızı ayarlayın, benim iki tane silahım ağzına kadar dolu. Hodri meydan"