Karar TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimde tekrar aday olmasını istediklerini belirterek, "Aday olsun ki siyaseten yenilmek neymiş, bir toplum bir zorbayı bir otokratı nasıl demokratik yollarla değiştirirmiş anlasın. Onun için aday olmamak hali kurtuluş halidir" dedi.
CHP'li Özkan, katıldığı canlı yayında anket sonuçlarına ilişkin şu bilgiyi paylaştı:
Dün bir firmanın yaptırdığı gizli anket bana geldi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 26 gözüküyordu. Bazı direnç oyu vardı yüzde 29'da görünüyordu. Neyin değişmesi gerektiğine karar veren bir halkın önüne makul bir insan çıktığında zaten çift kale maçı yeni çıkan oyuncu kazanır. Türkiye'nin bir değişime ihtiyacı var. En yıpranmış isim Recep Tayyip Erdoğan.
Anketlerdeki 'manüpilatif' kısmı çıkardıklarını söyleyen Özkan, "Seçim çevrelerinde yapılan anketler ve bu anketlerin aylık değişimleri bize standart sapmaların dışında değişimleri gösteriyor. Biz bunların tamamen ortalamasını alarak sadeleştiriyoruz. Manüpilatif kısmını ayıkladığımızda toplum bir karar vermiş görünüyor. 14 Mayıs'tan sonra Türkiye bir restorasyon ve yeniden kalkınma dönemine girecek" dedi.
30 milyona mal olan 2 yıllık hastanenin gider boruları tıkandı!55 izlenme
Reuters’tan doğalgaz analizi: Türkiye’nin ithalat faturası kabaracak53 izlenme
FETO’cü subaya 6 ay önce nasıl ‘temiz’ raporu verildi?40 izlenme
AKP seçmeninin isyanı 'AK Parti koronavirüsten de beter !'189 izlenme
Kılıçdaroğlu 'Kanal İstanbul ihalesine girecek ülkenin paralarını ödemeyeceğiz'52 izlenme
Vergi düzenlemesi Meclis'e sunulmuştu: İşin aslı ev sahiplerinin korktuğu gibi çıkmadı24 izlenme
Milyarları harcayan Diyanet’ten gençlere 'israf' öğüdü30 izlenme
Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, vergi sistemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu! "Yamalı bohçaya dönen vergi sistemi sürdürülemez"88 izlenme