Karar TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimde tekrar aday olmasını istediklerini belirterek, "Aday olsun ki siyaseten yenilmek neymiş, bir toplum bir zorbayı bir otokratı nasıl demokratik yollarla değiştirirmiş anlasın. Onun için aday olmamak hali kurtuluş halidir" dedi.
CHP'li Özkan, katıldığı canlı yayında anket sonuçlarına ilişkin şu bilgiyi paylaştı:
Dün bir firmanın yaptırdığı gizli anket bana geldi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 26 gözüküyordu. Bazı direnç oyu vardı yüzde 29'da görünüyordu. Neyin değişmesi gerektiğine karar veren bir halkın önüne makul bir insan çıktığında zaten çift kale maçı yeni çıkan oyuncu kazanır. Türkiye'nin bir değişime ihtiyacı var. En yıpranmış isim Recep Tayyip Erdoğan.
Anketlerdeki 'manüpilatif' kısmı çıkardıklarını söyleyen Özkan, "Seçim çevrelerinde yapılan anketler ve bu anketlerin aylık değişimleri bize standart sapmaların dışında değişimleri gösteriyor. Biz bunların tamamen ortalamasını alarak sadeleştiriyoruz. Manüpilatif kısmını ayıkladığımızda toplum bir karar vermiş görünüyor. 14 Mayıs'tan sonra Türkiye bir restorasyon ve yeniden kalkınma dönemine girecek" dedi.
Kokain iddianamesindeki sanığın Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı!31 izlenme
Balıkesir'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, Sakarya'da da hissedildi! Bir AVM'de yaşanan panik anları vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı97 izlenme
Altan Tan planı anlattı: "Çözüm sürecinde Öcalan, devletle anlaşmıştı. Başkanlık sistemini ve Erdoğan'ı destekleyecekti, silahlar susacaktı. Bunun aksini iddia eden varsa çıksın"23 izlenme
İşte son anket! CHP tüm belediyelerde oyunu yükseltti92 izlenme
İngiltere İçişleri Bakanı Braverman, Londra polisini Filistin'e destek yürüyüşüne izin verdiği için "çifte standartla" suçladı27 izlenme
Erzincan'daki madende çalışan işçi konuştu: "15 yıldır baskı, tehdit ve mobbing var"43 izlenme
Seçime günler kala dikkat çeken hamle: MHP’li belediyeden dev satış32 izlenme
İstanbul'da geçersiz oylar sayılırken aradaki oy farkı nasıl mı kapanıyordu ? İşte böyle !3177 izlenme