Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatıyla ilgili yazdığı kitaplarla adından söz ettiren yazar Ergün Poyraz, Erdoğan tarafından açılan tazminat davasında, kendisinden 100 bin TL istendiğini belirtti.

Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Poyraz, “Tayyip'in üniversite hayatının olmadığının en net ve en kesin belgeleri” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi’nin diploma kütüğünü paylaşıp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eyüp Lisesi’ne gittiğine dair bir ibarenin bulunmadığını belirtti. Poyraz, Tayyip Erdoğan’ın üniversiteye girebilmesi için fark derslerini verip Eyüp Lisesi diplomasına sahip olması gerektiği belirtti.
Daha önce Erdoğan’a ait olduğu söylenen üniversite diplomasının aslını yayımlamıştı. Diplomanın 1994 tarihinde tasdik edildiğini söyleyen Poyraz, Marmara Üniversitesi’nin yayımladığı diplomadan farklı bir diploma olduğunu söylemişti.

https://halktv.com.tr/gundem/erdoganindiplomagerceginiortayacikaranyazara100binliralikdava404776h
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Andımız açıklaması!226 izlenme
Şahan Gökbakar'dan Kerem Kınık'a 'Recep İvedik' yanıtı: 'Çadır sattığını duysaydı... Onurlu ol, istifa et!'28 izlenme
Bireysel kredi kartı borçlanmaları yüzde 168 arttı28 izlenme
Kayyumun ilk icraatı: Kars Belediyesi önünde namaz kıldı!67 izlenme
Arka alanda konuşulan bomba iddia! Akşener 6'lı masaya mesaj gönderdi: Yavaş'ı aday yapmazlarsa ben yaparım28 izlenme
Antalya’daki teleferik faciasında tutuklanan Mesut Kocagöz tahliye edildi18 izlenme
Erdoğan'ın kongre sırasında aradığı şehit annesi: "Gelişigüzel aradı ve konuştum"45 izlenme
SADAT'ın kurucusuna suç duyurularına rağmen 2 yıldır dava açılmadı!47 izlenme
İstanbul'da yaşamanın maliyeti bir ayda 2 bin lira arttı: Taşı toprağı zam
Aykut Erdoğdu'nun konuşması Meclis'i salladı ! 'Mehmet Cengiz'in cebine 2,5 milyar Euro koydunuz !'
Alman bankası 'asgari ücret' ve 'dolar/TL' tahminini açıkladı
Ali Mahir Başarır ve Mustafa Varank'tan 'teğmen' kavgası