Nakşibendi Erenköy Cemaati tarikatının mensubu Hikmet Tuzkaya, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 93 yaşındaki Tuzkaya’nın cenazesi öğle namazına müteakip Pendik Sahil Camii’nden kaldırıldı.
Cenazede, “cenaze namazlarının en fazla 30 kişiyle kılınacağı” kuralına uyulmadı. Cenaze namazı 30’dan fazla kişinin katılımı ile kılınırken namaz kılınan alana polis ekiplerinin izin vermemesi nedeniyle giremeyenler ise kurulan barikatların arkasına namaz kıldı.
Çok sayıda tarikat mensubunun katıldığı cenaze töreninde Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de yer aldı. Cenazeye, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker ise çelenk gönderdi.
CHP'li Ali Mahir Başarır çakarlı gazetecileri ifşa etmişti! Cem Küçük Yerlikaya'yı göreve çağırdı
Muharrem İnce'den destekçilerine Kılıçdaroğlu uyarısı
IMEI kayıt ücretine büyük zam yürürlüğe girdi
Seren Serengil'den Bahçeli'ye ağır sözler! "Notere gidiyorsun, bir ev satmaya kalkıyorsun, 65 yaş üstü olduğu için devlet hastanesinden rapor alması lazım. Bu insanlar şu anda ülke yönetiyor"
AK Parti'li Ekrem Yavaş'a 4 yıl hapis cezası