Sürmene Belediye Başkanlığına seçilen AKP'li Hüseyin Azizoğlu, bayramını kutlamak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı, o anları sosyal medyasında paylaştı.
Telefonla ayağa kalkan ve önünü ilikleyen Azizoğlu’nun o anlarını çevresindekiler kayda aldı.Görüşmede Erdoğan’ın Sürmene için, “Orası bizim dünürlerin yeri Allah sonumuzu hayır etsin” demesi dikkat çekti.
Öte yandan Sürmene'de 2019 seçimlerinde yüzde 54 oy alan partinin oyları bu seçimlerde yüzde 43’e düşmüştü. Bunun yanı sıra Yeniden Refah Partisi’nin oyu ilçede yüzde 27’ye kadar yükseldi. İlçede Saadet Partisi yüzde 12, CHP ise yüzde 10 oy aldı.
KRT
AKP'li 23 belediyenin işçileri ayağa kalktı: “Açız geçinemiyoruz”
Bülent Arınç’ın damadı Ekrem Yeter nasıl kurtarıldı? İşte bilinmeyen damat Yeter gerçekleri…
Acun Ilıcalı Daily Mail’e konuştu: 'Ekonomi tam bir felaket'
'32 saatlik görüntü var' dedi, Manavgat kurgusunu anlattı! CHP lideri Özgür Özel on binlere seslendi
Şişli Belediyesi'ne kayyum atandı
CHP’den AKP’ye geçince ilk icraatı bakın ne oldu!
Veli sakladı, MEB paylaşmadı; koronavirüslü öğrenci sınava girdi!
'Yenidoğan Çetesi'ni çökerten cumhuriyet savcısını makamında tehdit etmişti: Mustafa Kemal Zengin'in ifadesi ortaya çıktı
Suriyeliler araştırması: Kalabalık oldukları şehirlerde işsizlik, enflasyon ve hayat pahalılığı daha yüksek!
Değişim anketlere yansıdı: Son ankette CHP’nin oyu arttı