Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrat çağrısına tepki gösterdi. Erdoğan, "Sen kimsin de benim memurumu tehdit ediyorsun? Ülkemin memuruna sesleniyorum; sakın ha, bu oyuna gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız müddetçe bunlar kılınıza dokunamaz" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde AKP Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.
‘BUNLARIN HİÇ BİRİSİ, SİZİN KILINIZA DOKUNAMAZ'
Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurlara ilişkin söylemleriyle ilgili olarak şunları söyledi:
Bir dönem sığınmacılara karşı vatandaşlarımızı kışkırttılar, daha sonra hem de üniversite sınavına girecekleri günlerde gençlerimizi galeyana getirmek istediler.
Kadrolu militanlarını öne sürerek, yurtlar üzerinden üniversite gençliğimizi provoke etmeye çalıştılar.
“SEN KİMSİN DE BENİM MEMURUMU TEHDİT EDİYORSUN”
Bir ara hakimleri, polisleri daha sonra hakimleri tehdit ettiler. Neler demediler, memurlara öğretmenlere? Tehdit ettiler açıkça. Niye? Sen kimsin de benim memuru tehdit ediyorsun?
Sen kimsin de benim polisi tehdit ediyorsun? Sen kimsin de alnının akıyla gelip bir kariyer almış memuru tehdide yelteniyorsun.
Ben de buradan milletimin memuruna sesleniyorum. Sakin ha, bu oyunlara gelmeyin. Siz memur olarak görevinizi yaptığınız sürece bunların hiç birisi, sizin kılınıza dokunamaz.
Bunlar sadece değerli kardeşlerim şu an yönetiminde olduğu belediyelerde işte, işçileri, işçi kardeşlerimizi atıyorlar. Ama bunun bedelini de ödeyecekler.
Çünkü ‘alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste', çıkacak. Milletimizin hiçbir kesimi yok ki CHP'nin tehditlerinden payını almasın.
Bunu da öyle korkakça yapıyorlar ki bir siyasetçi olarak, insan bunlar adına sadece hicap duyuyor. Biliyorsunuz bir dönem ‘yeni CHP' diye bir furya vardı.
https://www.krttv.com.tr/gundem/erdogandankilicdaroglununcagriyaptigimemurlarah97748.html
DP’li İlay Aksoy: "Kaçak akını tesadüf değil, Milli güvenlik meselesidir"39 izlenme
Murat Çalık'ın annesi konuşmakta zorlandı: "Beni hastane bahçesine defnetsinler!"26 izlenme
Sedat Peker gazetelere manşet olacak fotoğrafı gizli bir mesajla verdi!102 izlenme
Bakan Pakdemirli'den Erdoğan'a 'en fazla fidan dikme' dünya rekoru belgesi!76 izlenme
Bilgi Üniversitesi'nin kapısına vurulan kilit öğrencilerin protestosuyla kalktı17 izlenme
Trump bir skandala imza attı: Terörist başını ABD’ye davet etti!124 izlenme
Kuryeyi öldüren Somali Cumhurbaşkanı’nın oğluna insani ikâmet izni verilmiş51 izlenme
Her ampulü açtığında soyuluyorsun Türkiye!72 izlenme
Tüp fiyatlarına bir zam daha
Özgür Özel sessizliğini bozdu 'Haram Araç' hamlesine esti gürledi! "Kılavuzu karga olanın, basın danışmanı TGRT’den olanın başına böyle şeyler gelir"
Bir AKP'li okul müdürü skandalı daha ! 10 Kasım'da göbek attı !
Sahte inşaat mühendisi dört baraj yapmış! Devam eden iki projesi de var