Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından FETÖ davaları kapsamında Hazine'ye devredilen Aydınlı Grup satıldı.
United States Polo Association (USPA) Global, Aydınlı Hazır Giyim San. Tic. AŞ'nin (Aydınlı Grup), HRK Holding AŞ (Saat & Saat) tarafından satın alındığını duyurdu.
USPA Global tarafından yapılan açıklamada, her iki şirketin USPA Global'ın milyarlarca dolarlık spor markası ve USPA'nın (United States Polo Association) resmi markası olan U.S. Polo Assn.'ın lisanslı ortakları olarak faaliyet gösterdiği belirtildi.
Aydınlı Hazır Giyim, PLS Marka Pazarlama, PCU Tekstil Mümessillik ve Aydınlı Moda Tekstil şirketlerinin satışı için ihale açılmıştı.
Grup için en yüksek teklifi 20 milyar 350 milyon lira ile "Saat & Saat" vermişti.
Hazır giyim sektörünün önde gelen oyuncularından olan Aydınlı Giyim, 306'sı yurt dışında olmak üzere 690 mağazası bulunan şirket geniş ağıyla dikkat çekiyor.
Aydınlı Grubu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle TMSF’ye devredilmişti.
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, geçen yıl aldığı kararla grup içerisindeki 12 şirketin Hazine’ye geçmesine hükmetmişti.
Sözcü
Artık acil servislerde para alınacak!464 izlenme
İktidara yakın yazar muhalefeti suçlamak isterken AKP’nin planını açık etti36 izlenme
İmamoğlu, Erdoğan'ın o paylaşımını alıntıladı, 'hodri meydan' dedi38 izlenme
Muğla'da öğrencilere Atatürk'ün fotoğrafı yerine Erdoğan'ın fotoğrafı taşıtıldı!44 izlenme
KPSS'den 81 alan vatandaş mülakatta elendi, 61 puan alan atandı!55 izlenme
İETT’nin son model otobüsleri sefere başladı75 izlenme
Ülkenin geldiği son nokta: Askıda ekmekten sonra askıda patates dönemi!33 izlenme
Bir AKP milletvekiline daha deprem konutu çıktı! Açıklama yapıp kendini savundu41 izlenme