Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda hunhar bir cinayete kurban giden Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı konusunda MİT Başkanı Hakan Fidan'ın Washington'a gidip, bizzat Amerikalı Senatörlere bilgi verdiği iddiası ortaya atılmıştı.
“HABERDAR DEĞİLİM”
Bu iddia bugün İstanbul’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soruldu. Erdoğan bu iddia için “Latin Amerika seyahatlerinden sonra tabi ki MİT Başkanımız oradan Kanada'ya gitti. Kanada'dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını; bundan haberdar değilim. Ama Kanada seyahatinden haberdarım.” dedi.
“BAHÇELİ İLE BU HAFTA GÖRÜŞEBİLİRİZ”
Cumhur ittifakı çalışmalarını değerlendiren da Erdoğan “Cumhur ittifakını bozmamak noktasında kararlıyız. Bahçeli ile bu hafta içinde görüşebiliriz” diye konuştu. Erdoğan ittifak için sözlerini şöyle sürdürdü; “Burada birbirimize karşı olan dayanışmamız, birbirimizle geleceğe olan yürüyüşteki hassasiyetlerimiz ve bunu da tabi kıskanan bazı oluşumlar var. Bunların içerisinde her an değişik bir çok şeyler olabilir. Bunun başında ana muhalefet var, dağdaki terör örgütünü yanına alanlar var, bütün bunları anlamamak için sebep yok. Çok açık net her şey ortada. Biz bu cumhur ittifakını bozdurmamak noktasında kararlıyız. Şu anda teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımız var. Onlar bu çalışmalarını tamamlar tamamlamaz, belki de bu hafta içinde bir araya gelebiliriz. Kendilerinin de durumu el vermesi halinde. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları değerlendiririz. Önümüzde tabi ayrıca zaman var. Şu anda 74 belediyemizi açıkladık. Kalanları da şu anda ittifakımızın yaptığı çalışmaya göre açıklayacağız.”
ASKERLİK KISALACAK MI?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Askerlik süresi 9 aya iniyor’ tartışmaları için ise “Milli Savunma Bakanlığı bana sunum yaptığında değerlendireceğiz” yorumunda bulundu.
HAKAN ATİLLA’NIN TUTUKLULUĞU
Erdoğan ABD’de tutuklu bulunan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla için ise “Onda olumlu gelişmeler var, umut ediyorum beklentilerimizin neticesini alırız.” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdoganaciklamayapiyor192782168/
AFAD'dan İstanbullulara uyarı: Yarın sabah etkili olacak yağışlar nedeniyle hortum, sel vb. olumsuz durumlara karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı!29 izlenme
Cemaatlerin silahlandığı iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldı84 izlenme
Pınar Gültekin’den acı haber geldi! Pınar’ın katili itiraf etti! Korkunç detaylar…139 izlenme
‘Para yok’ diyen memur cüzdan yaktı!35 izlenme
Kuran dersinde ilkokul öğrencisine dayak! Müftülük görevlisi tekme attı27 izlenme
'Ayhan Bora Kaplan suç örgütü' dosyasında yeni gelişme: Avukatı ve polisler dahil 9 kişiye gözaltı13 izlenme
Fatih Altaylı 'Tunç Soyer'e operasyon hazırlanıyor gibi'80 izlenme
AKP'li belediyenin bayrak ihalesi AKP'li isme gitti! 4 yılda 77 milyonu bulan ihale almış38 izlenme
Özgür Özel saat vererek duyurdu: 'AK Parti kuruluş yıl dönümü hediyen geliyor'
Hukukçulardan 'tebliğcilere' tepki: 'İfade özgürlüğü değil, suç işliyorlar'
Sağlık Bakanı açıkladı: 28.817 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 4.849.408'e, can kaybı da 40.504’e yükseldi!
Narin soruşturmasında flaş detay! Narin kaybolduktan sonra aile meclisi her akşam toplanmış