AKP’nin 8. Olağan Kongresi bugün başladı. Kongrede yeni MKYK üyeleri belirlenecek ve büyük oranda değişim yaşanarak yeni yönetim de ortaya çıkacak. Partide, Türk Devletleri ile İlişkiler, Kültür ve Sanat Politikaları ile Sağlık Politikaları konularından sorumlu 3 yeni Genel Başkan yardımcılığı oluşturulacak.
ZORLU’YA YENİ GÖREV
Sözcü'nün haberine göre Zorlu’nun da yeni oluşturulacak Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı olacağı belirtiliyor. Erdoğan 1607 delegeye 4 bin lira değerinde, özel imzalı saat hediye edecek.
Erdoğan’ın hediyesinin bedeli yaklaşık 7 milyon TL. Erdoğan’ın MKYK’yı da yüzde 70 80 oranında değiştirmesi bekleniyor.
Kongre sonra gözler kabine değişiminde. Bakanlar için Haziran ayında bir değişiklik beklentisi var. 18 bakanın bulunduğu kabinede yarıya yakın ismin değişeceğine dikkat çekiliyor.
Tele1
Evinin yanışını izleyen vatandaşa maske takmadığı için ceza kesildi!58 izlenme
Bay Kemal'in Tahtası'nda sekizinci bölüm: Ülkeyi terk eden sağlık çalışanlarına seslendi "Geri dönmeye davet ediyorum"35 izlenme
Zafer Partisi yöneticisinden 'Erdoğan ittifak teklifinde bulundu' iddiası28 izlenme
Barış Atay'dan Süleyman Soylu'ya zor soru: Sedat Peker'e koruma polisi verilmesini neden onayladın?66 izlenme
Mimar Ece Gürel’in ölüm sebebi belli oldu!39 izlenme
Vergiler yine yandaşa gitti: TRT yandaşların cebini doldurdu!31 izlenme
Koronavirüs yasakları AKP'lilere işlemiyor!91 izlenme
4 şirket daha konkordato ilan etti!1058 izlenme
Tokat'ta siyanürle altın aramak için 5 milyon ağaç kesilecek: Erbaa Ovası yok olacak!
Fadıl Akgündüz davasında güldüren diyalog "Her sakallıya inanmayın!"
Ercüment Ovalı’dan yeni corona açıklaması: Bakanlığa gönderdik
Yılmaz Özdil'den AKP'ye kokain göndermesi: "Makbul olmak için kokain mi çekelim?"