AKP’nin 8. Olağan Kongresi bugün başladı. Kongrede yeni MKYK üyeleri belirlenecek ve büyük oranda değişim yaşanarak yeni yönetim de ortaya çıkacak. Partide, Türk Devletleri ile İlişkiler, Kültür ve Sanat Politikaları ile Sağlık Politikaları konularından sorumlu 3 yeni Genel Başkan yardımcılığı oluşturulacak.
ZORLU’YA YENİ GÖREV
Sözcü'nün haberine göre Zorlu’nun da yeni oluşturulacak Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı olacağı belirtiliyor. Erdoğan 1607 delegeye 4 bin lira değerinde, özel imzalı saat hediye edecek.
Erdoğan’ın hediyesinin bedeli yaklaşık 7 milyon TL. Erdoğan’ın MKYK’yı da yüzde 70 80 oranında değiştirmesi bekleniyor.
Kongre sonra gözler kabine değişiminde. Bakanlar için Haziran ayında bir değişiklik beklentisi var. 18 bakanın bulunduğu kabinede yarıya yakın ismin değişeceğine dikkat çekiliyor.
Tele1
'Tarım ürünleri ithalatında Cumhuriyet dönemi rekorları kırıldı'59 izlenme
Sezen Aksu ve Sedef Kabaş'a destek veren Müjde Ar ile Melike Demirağ'dan canlı yayında Erdoğan'ın damarına basacak sözler!89 izlenme
İşsizlik bildiğiniz gibi değil!80 izlenme
İsmailağa Vakfı kuruldu: Vatanın bütünlüğünü koruyacaklarmış!91 izlenme
Hilal Kaplan, Şevval Sam’a hakaret ettiği tweet’ini sildi!62 izlenme
YSK açıkladı: Şu ana kadar yurt dışında kullanılan oy sayısı belli oldu44 izlenme
AKP'nin seçim malzemesi olarak Kızılay'ın erzaklarını dağıttığı ortaya çıktı!109 izlenme
Bakanlık kaçak yapıyı savundu: Mahkeme İBB'yi haklı buldu25 izlenme
AKP 'lebaleb' buluşmalara devam ediyor... Önce kongre ve toplantı şimdi de kalabalık kahvaltı!
Sakarya'da bir çiftçi isyan etti: "Artık çiftçilik hayatına son verdim"
PFDK cezaları açıkladı: Ankargücü'nün ve yumrukçu Faruk Koca'nın cezası belli oldu!
CHP'den "Canan Kaftancıoğlu" için teklif!