Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın boykot çağrısına rağmen Hulusi Akar ve Süleyman Soylu’nun Kurban Bayramı’nda kullandığı telefonlar dikkatten kaçmadı.
ABD ile Türkiye arasındaki rahip Brunson krizinin ardından ABD, Türkiye’ye yönelik yaptırım kararı almıştı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise bu yaptırım kararlarını yanıtsız bırakmamış ve ABD’ye yönelik boykot çağrısında bulunmuştu. Erdoğan’ın boykot çağrısında iPhone’u hedef alması ise dikkat çekmişti. Erdoğan boykot çağrısında “Amerika’nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların IPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venüs Vestel var"ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan’ın bu çağrısının ardından iPhone marka telefonlarını parçalayan AKP’li ve MHP’li milletvekilleri, il başkanları, parti yöneticileri oldu.
AKAR AÇTI IPHONU'U...
Ancak bugün medyaya yansıyan görüntüler, Erdoğan’ın boykot çağrısının en yakınları tarafından ciddiye alınmadığını gösterdi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kurban Bayramı’nın ilk gününde, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanlarıyla birlikte Yüksekova'daki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’na gitti. Bayramlaşma töreninden sonra Mehmetçikle kahvaltıda bir araya gelen Bakan Akar, iPhone marka telefonundan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı. Erdoğan’ın bayram mesajını Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki 3. Piyade Tümen Komutanlığı’nda görevli askerlere iPhone telefonundan dinletti.
SOYLU DA IPHONE'LA ARADI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bayramın ilk günü Kato Dağı’ndaki üs bölgesinde askerleri ziyaret etti. Soylu ziyareti sırasında Erdoğan’ı, iPhone marka telefonundan aradı. Erdoğan telefon aracılığı ile askerlerin Kurban Bayramını kutladı.
https://www.siyasetcafe.com/soyluveakarbayramaiphoneilegirdi39076h.htm
Tarladan pazara fiyatı üçe katlanıyor6 izlenme
Ekonominin hali, Bakanı yalanladı!78 izlenme
Leva TL'yi 10'a katlayınca Bulgarlar yılbaşı alışverişi için Edirne’ye akın etti! 'Gördükleri her şeyi satın alıyorlar'37 izlenme
CHP’den İçişleri Bakanı Soylu’ya suç duyurusu!120 izlenme
Öldürülen Atlas’ın annesini tehdit eden 3 şüpheli tutuklandı: İfadeleri ortaya çıktı8 izlenme
Ders kitapları kaldığı yerden... Köy Enstitüleri köylülerin tepkisiyle kapatılmış!104 izlenme
Çakarlı araçlarla etkinliğe katılan Cübbeli 'şeriatçıyız' dedi24 izlenme
İçkiye bir zam daha! 'Yorum yapamıyorum artık' diye duyurdu40 izlenme
EYT'ye seçim ayarlaması! Bakan Bilgin EYT için böyle tarih verdi "Acelesi yok"
1.6 trilyonu takside bağladık
Nejat İşler'den Narin tepkisi: “Koruyamıyoruz çocuklarımızı. Bizim de suçumuz var. Biz millet olmayı bıraktık kabile devleti olmaya karar verdik galiba”
“Her yer Tayyip, her yer Erdoğan” sloganına suç duyurusu!