AyşeHüseyin Erdoğan çifti, 2015 yılında dünyaya gelen ve adını Recep Tayyip verdikleri 6 yaşındaki oğullarının ismini mahkeme kararıyla Aras Erdoğan olarak değiştirdi. www.ilan.gov.tr’ye konulan karar, 10 Aralık 2021 tarihinde Cumhuriyet gazetesinde de resmi ilan olarak yayınlandı. Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde ikamet eden Erdoğan çiftinin, İstanbul 23. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açtıkları “Ad Düzeltilmesi” davası 6 Aralık 2021’de sonuçlandı. Buna göre, Erdoğan çiftinin 21 Aralık 2015’te dünyaya gelen Recep Tayyip adını verdikleri oğullarının ismi değiştirilerek, nüfusa Aras Erdoğan olarak kaydedildi.
Geçtiğimiz aylarda da Çankırı’ya ziyarette bulunan CHP heyetine bir vatandaş, “Oğluma ‘Recep Tayyip’ adını koymuştum. O zaman AK Partiliydim. Şimdi pişmanım. Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar, ‘Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz’ diyorlar. Oğlumun adını bile bu dönemde değiştiremiyorum” şeklinde serzenişte bulunmuştu.
https://tele1.com.tr/cocuklarinarecepvetayyipadiniverenaileisimdegistirdi525894/
Ardahan İl Seçim Kurulu'ndan sürpriz karar: Mazbata CHP'li Faruk Demir'e verilecek27 izlenme
"Asbestli gemi" hakkında bakanlık yetkililerinden ilk yorum geldi: Risk olursa geri göndeririz!31 izlenme
CHP zirvede AKP yokuş aşağı! İşte Cumhur'un erken seçimden kaçma sebebi21 izlenme
Hani bizi kıskanıyorlardı? Almanya’nın yıllık enflasyonu Türkiye'nin 30 da 1’i çıktı16 izlenme
Gezi Davası Kararları Sonrasında Tepkiler Gösteren Müjde Ar Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sözlerine Destek Verdi: Ülkenin sahipsiz olmadığını hissettik34 izlenme
EYT’lileri bekleyen maaş tehlikesi44 izlenme
3 bankayı kurtarmak için Türk Telekom 1 milyar 650 milyon dolara satın alındı!54 izlenme
Ebrar Karakurt, 'Müslüman Türkler sana tahammül ediyor' diyen kişiye verdiği yanıtı pankart yaptı24 izlenme
Seferihisar Bld. Bşk. İsmail Yetişkin: "Sahil bölgelerini su aldı. Denizdeki balıkçılarımıza ulaşamıyoruz, sayılarından haberimiz yok. Ne oldu bilmiyoruz. Kargaşa var."
Dolar, 2022'de 17,55 liranın üzerine çıkarak yılın zirvesini gördü.
AKP'li vatandaştan muhalif olanlara skandal sözler!
Özgür Özel, Erdoğan'a seslendi: "Aklını başına alsın"