Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Erdoğan, CHP’ye sert sözlerle yüklendi. “CHP adaların faturasını AK Parti’ye kesiyor, tarihi dosyalar hazırlatıyorum, Lozan dahil olmak üzere kim nerede neyi vermiş hepsini milletime anlatacağım” diyen Cımhurbaşkanı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’ı da hedef aldı.
Erdoğan CHP’ye yüklendi. Erdoğan şunları söyledi:
“CHP adaların faturasını AK Parti’ye kesiyor, tarihi dosyalar hazırlatıyorum, Lozan dahil olmak üzere kim nerede neyi vermiş hepsini milletime anlatacağım . Kılıçdaroğlu’na sorarsan Lozan’da kazandığımızı söyler. Ondan sonra da adaların faturasını AK Partiye keser. Adaları siz verdiniz siz.”
Erdoğan, Afrin’e yönelik operasyona açık bir şekilde destek veren CHP için “Ana muhalefet teröristlerle beraber cirit atıyor” ifadesini kullandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’ı da hedef alan Erdoğan, “Kaldı ki bir tane cambaz var. Kalkıyor ÖSO’ya terör örgütü diyor…” dedi.
Erdoğan, şunları söyledi:
“Şu anda ana muhalefet onlarla beraber cirit atıyor. Onlarla beraber oynuyor. Kaldı ki işte bir tane cambaz var, ahlaken de maalesef siyasi ahlak itibarıyla adeta sıfırlanmış, kalkıyor ÖSO’ya ‘terör örgütü’ diyor. Bu ne anlayıştır. Ne terbiyeden muaf bir duruştur. O ÖSO ki şu anda benim Mehmedimle beraber arazide ve şu ana kadar 13 şehidi var. Peki siz kimle berabersiniz? Siz şu anda terör örgütleriyle berabersiniz. Siz PKK ile berabersiniz. Siz PKK ile el ele, kol kola gezenlerle İstanbul yürüyüşünü yapmadınız mı? Benim milletim sizi gayet iyi tanıyor. Sizin kirli çamaşırlarınızı daha meydana çıkaracağız.”
http://halktv.com.tr/erdoganbelgelerhazirlatiyorumlozandadahil284516
Nagehan Alçı'dan al haberi! '2023 seçimlerinde kan akabilir, yalvarıyorum böyle bir kutuplaşma bu kadar büyük bir tansiyonla sokaklardaki gerilimi kontrol edemezsiniz'73 izlenme
AKP'li üst düzey isimden itiraf gibi açıklama33 izlenme
Lütfü Savaş: "Enkaz altında kalanlar var"59 izlenme
Kadınlar vazgeçmiyor 'İstanbul Sözleşmesi için mücadeleyi sürdürmeye kararlıyız'56 izlenme
Tarım Bakanı restoranlara yapılacak denetimi önceden haber verdi!41 izlenme
“Türkiye parti devleti oldu” iddiasına örnek: AKP il başkanı valinin sağkolu!66 izlenme
Öğretmenler odasında çay makinesi ve ısıtıcılar yasaklanırken Bakan Şimşek Mercedes S 400 ile geldi47 izlenme
Stephen Hawking hayatını kaybetti200 izlenme
Merdan Yanardağ’ın tutukluluğuna bir kez daha itiraz edildi
Valilik yalanlamıştı görüntüler ortaya çıktı: Narin'i üfürükçüyle aramışlar!
'Telefonu çıkar' deyince ağzına telefon sokulan koyu AKP'li bin pişman! "Dini alet edindi bizi kandırdı. Bize öyle bir kazık koydu ki çıkmaz bir kazık. Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim"
Erdoğan'a göre 'fakirlik' tanımı değişmiş!