Anasayfa1
19 Temmuz 2023 ( 43 izlenme )
Reklamlar

Merdan Yanardağ’ın tutukluluğuna bir kez daha itiraz edildi


TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ‘ın tutukluğuna bir kez daha itiraz edildi. 



TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın, 4 Soru 4 Yanıt programında AKP’nin Abdullah Öcalan ile yeni bir çözüm süreci hazırlığında olduğu görüşünü anlatmak için kullandığı sözlerinin bağlamından kopartılarak sosyal medyada dolaşıma sokulmasının ardından “terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla tutuklandı.

21 gündür Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Yanardağ’ın tutukluluğuna 31. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bir kez daha itiraz edildi.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cezayirliler İstanbul Havalimanı’nı savaş alanına çevirdi ! Kılıçdaroğlu'ndan memurlara büyük maaş sürprizi! "İktidara gelir gelmez, en düşük memur maaşını asgari ücretin 2 buçuk katına çıkaracağım" İzmir’de İmamoğlu protestolarına TOMA’lı müdahale! 25 yıllık kıdeme bir günde tırpan!