Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu da geride kalırken, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ipi önde göğüsledi.
Seçimlerde Ankara’nın Mamak ilçesinde oy kullanan bir yurttaş, oy zarfına bir de mektup yerleştirdi.
Erdoğan’a oy verdiğini belirten yurttaş, işsiz olduğunu ve çocuklarının yüzüne bakamadığını söyleyerek, Cumhurbaşkanına “Bu hale siz düşürdünüz, siz düzeltin” dedi.
Yurttaş ayrıca Erdoğan’a “Siz bilmem nelerle beslenirken ben çocuğuma yarım kilo erik alamadım” diye serzenişte bulundu.
Yurttaş oy zarfına koyduğu mektubun tamamında şunları yazdı:
Sayın başkanım pandemi döneminden beri işsizim. Patates soğanla olmuyor. Allah rızası için ülkemizdeki bu sorunu durdur artık. Siz bilmem nelerle beslenirken ben çocuğuma yarım kilo erik alamadım. Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum marketin önünden geçerken. Ev kirası 5 bin lira, ucuz çalışan Suriyeliler sayesinde iş yok. Bunları bile bile oyumu sizden yana kullanacağım yaptığınız şeyleri daha güzel yapın. Yaptığınız yanlış şeyleri de düzeltin diye. Unutmadık yokluktan intihar edenleri. Siz düşürdünüz bu hale siz düzeltin.

Kaynak: Gerçek Gündem
Türkiye'nin En Yaşanabilir Şehirleri Açıklandı! İstanbul yine zirvede işte diğer 50 şehir36 izlenme
Devlet alacağı kesti, müteahhitler mahkemeye gitti!169 izlenme
İmamoğlu, Üsküdar'daki kreş açılışında konuştu: "Kreş açmaya devam edeceğiz. Burs vermeye devam edeceğiz, yurtlarımızı açmaya devam edeceğiz"30 izlenme
İçki ve sigaraya salma zammı geliyor40 izlenme
Aynı skandal: TRT’den sonra AKP’li belediye de bayramları karıştırdı!70 izlenme
Ege Üniversitesi’nde skandal görüntüler!911 izlenme
'Açın pencereleri' diye bağırıyordu, AKP'nin sosyal medya trolünden doğalgaz itirafı geldi27 izlenme
Akşener'den Merkez Bankası'nın faiz kararına Erdoğan'ın sözleri ile tepki "Bunların kafası basmaz"48 izlenme
Türkiye'nin utanç tablosu Meclis gündeminde: "Açlıktan kaç bebek öldü?"
İmar Müdürü’nün altınları belediyeyi karıştırdı: ‘Çalındı’ dediği altınlar müdürün evinde çıktı!
TÜGVA’ya mahkeme şoku! Faaliyetleri durduruldu!
Erdoğan'ın Trump ve Gazze fotoğrafı oy oranını artırdı mı? Cevabı Ekim anketinde