Türkiye Komünist Partisi (TKP), bu sabah İstanbul’da birçok noktaya “TKP gelir, her şey değişir” sloganının yer aldığı pankartlar astı.
Pankartların asıldığı yerler arasında Galata Köprüsü, Haydarpaşa Garı, Sağlık Bakanı'nın sahibi olduğu Medipol Hastanesi, özelleştirilen Tüpraş, deprem sonrası skandallarıyla gündeme gelen Kızılay binası ve TÜSİAD gibi noktalar yer alıyor.
Pankartların adreslerinden bir diğer ise çocuk istismarları ile gündeme gelen Ensar Vakfı oldu.
Vakfa bağlı öğrenci yurdunun önüne 'Çocuklarımızı tarikat ve cemaatlerden kurtaracağız' pankartı asılırken; pankartta "TKP gelir, her şey değişir" ifadesi de yer aldı.
TKP ayrıca geçtiğimiz ay iş yerinde yaşadığı mobbing sonucu yaşamına son veren Efe Demir’in çalıştığı Yapı Kredi Genel Müdürlüğü binasının önüne de bir pankart astı. "Efe Demir'in hesabını soracağız!" ifadelerinin yer aldığı pankartı TKP, "Açgözlülüğünüzle kararttığınız hayatların hesabını soracağız" diyerek sosyal medya hesaplarından yayınladı.
Gerçek Gündem
Bir gün değil her gün zam var!43 izlenme
Beştepe, Avrupa saraylarını katladı20 izlenme
Yüzbinler Cumhuriyet için İstanbul Maltepe'de buluştu69 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 25.101 yeni vaka tespit edilirken, 227 kişi hayatını kaybetti, 27.447 kişi sağlığına kavuştu!46 izlenme
İçişleri Bakanı Soylu’dan alkol satışına yasak açıklaması: Muafiyet yok!72 izlenme
Türk Lirası komşu paraları karşısında tuş oldu!46 izlenme
Gezi Parkı davası: Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu'na hapis cezası30 izlenme
Cahil yobaz, erkeklerin eşini aldatmasının suçunu kadınlara yıktı !146 izlenme
‘Maske cezasını ödemeyen vatandaşın kamu hizmetlerinden faydalanması engellenemez’
Kanal İstanbul'a devlet garantisi verildi!
Emniyet’ten ‘Sedat Peker’in gizli tanığı’ açıklaması... Aleyhinde ifade vermeye zorlandığı iddia edilmişti
Miting öncesi CHP’li isimlerden çağrı… ‘Aydın tarihi bir mitinge hazırlanıyor’