İstanbul’daki İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı.
Olayla ilgili soruşturmayı çok yönlü olarak sürdüren İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bombayı olay yerine bırakan Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in yaklaşık bir ay önce İstiklal Caddesi'nden Taksim Meydanı'na doğru yürüdüğü ve bu sırada telefonuyla video kaydı almasına ilişkin yeni görüntülere ulaştı.
Ortaya çıkan yeni görüntüde, 22 Ekim'de saat 18.08 sıralarında İstiklal Caddesi'nden Taksim Meydanı'na doğru yürürken Ahlam Albashir’in elindeki cep telefonuyla video çekimi yaptığı anlaşılıyor. Bu sırada, üzerinde pembe etek ve beyaz başörtüsü bulunan Albashir'in yaptığı çekimleri terör örgütüne ulaştırdığı belirtiliyor.
Öte yandan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Azez'de yakalanan ‘Hüsam' adlı PKK/YPG'li terörist ile Albashir'in 2017'de tanışıp sevgili olduğunu ve onun sayesinde de örgütle ilk teması kurduğunu söylediği 'Hamedoş' kod adlı terörist Hamed El Ali'nin fotoğraflarını basınla paylaştı.
'Hamedoş' kod adlı terörist Hamed El Ali'nin, Suriye'nin Cerablus kentinde faaliyet gösterdiği kaydedildi.
Kaynak: ANKA
Fernas Madencilikten işçilere gönderilen mesajlar ifşa edildi!
32.133 kişinin yaşadığı ilçeye Ahmet Ercan'dan uyarı: "Bir an önce taşının"
Türkiye'de neler oluyor? Bebek Sahili'nde rezillik, Esenyurt'ta camide çocuğa taciz, şimdi de Antalya'da çırılçıplak bir kadın!
AKP'de hazırlık var! İşte Erdoğan sonrası konuşulan isimler!
Kars'taki asıl mesele eli silahlı adamların peşinde olduğu ihaleler mi?