2025 bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM'nin Çankaya kapısı önünde buluşan DİSK, KESK, TMMOB ve TTB üyeleri basın açıklaması yapmak istedi. "Halk İçin Bütçe, Demokratik Türkiye" çağrısıyla yapılmak istenen basın açıklaması polis tarafından biber gazlı müdahaleyle engellendi.
Sendikaların öncülüğünde düzenlenen 'Geçinemiyoruz' eylemlerinin bir yenisi bugün yapıldı. Ankara'da toplanan ve meclise yürümek isteyen işçi ve emeklilere polis ekiplerinden müdahale geldi.
Emeklilerin basın açıklamasına da izin verilmedi. Ekipler eylemcilere müdahale etmeye başlayınca meclisin arka yolundan meclis önüne çıkmak isteyen emekliler polis müdahalesiyle engellendi.
Olgunlar Sokak'ta meydana gelen müdahale anında eylemcilere biber gazı ile müdahale edildi.
Ardından sendikalar, Sakarya Caddesi'ne gelerek açıklama yapmaya başladı. Sendikalar gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılmasını talep ettiler.
Sözcü
150 milyon dolarlık yeni vergi geliyor!72 izlenme
Ülkede kriz, Beştepe'de şatafat!1123 izlenme
Abdurrahman Dilipak AKP'ye ağır suçlamaları peş peşe sıraladı!46 izlenme
Emeklinin geldiği nokta: "İnsansın canın istiyor, tek tek vermiyorlar"35 izlenme
Yine herkesi geride bıraktık! Gıda zammında Türkiye’nin rakibi yok!31 izlenme
Merkez Bankası'nın rezervleri eridi!31 izlenme
İsrail Polisi Mescid-i Aksa'ya Baskın Düzenledi27 izlenme
İsrail, 48 Türk vatandaşını alıkoydu7 izlenme
Vatandaş can derdinde AKP ise ihale peşinde! Sessiz sedasız bir maskeli ihale daha!
Sivas'ta 500 TL’lik yardım coronayı unutturdu! Kuyruğun sonu görünmedi!
İngilizlerden Erdoğan ve TL yorumu: "Türkler korku ve hayretle izledi"
ABD'de 3 gün çalışıp oyun konsolu satın alan Türklerin videosu sosyal medyada gündeme neden oldu.