Gazeteci Uğur Dündar, Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı ve TarihçiYazar Naim Babüroğlu'nun, orduevine girişinin yasaklandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Uğur Dündar, Babüroğlu'nun 1974 mezunu subayların davetlisi olarak "Atatürk, Cumhuriyet ve Lozan" konulu konferans için 8 Ocak 2026'da (dün) saat 11.40’ta, Fenerbahçe Orduevi giriş nizamiyesine gittiğini, giriş kartını uzattığında kontrol cihazında, "Girişi yasaktır" uyarısı çıktığını ve böylece orduevine girişinin yasaklandığını öğrendiğini belirtti.
Uğur Dündar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:
"Emekli Tuğgeneral, Strateji Uzmanı, TarihçiYazar Naim Babüroğlu, 1974 mezunu subayların davetlisi olarak, uzmanlık alanına giren “Atatürk, Cumhuriyet ve Lozan” konulu konferans için 8 Ocak 2026 günü, saat 11.40’ta, Fenerbahçe Orduevi giriş nizamiyesine gitti ve giriş kartını verdi. Ancak kendisine kontrol cihazında, “Girişi yasaktır” uyarısı olduğu söylendi. Ve böylece orduevine girişinin yasaklanmış olduğunu öğrendi. Orduevi personeli de girmesinin Genelkurmay Başkanlığı tarafından yasaklandığı söyledi. Böylece etkinlik iptal edildi. Şoke olan Babüroğlu'na önceden bu konuda herhangi bir tebliğ evrakı ya da mesaj gelmemişti!"

Maaşlar eridi, buhar oldu!44 izlenme
Türkiye bu kareyle ayağa kalktı! Samsunspor taraftarlarının Onur Anıtı gösterisine büyük destek44 izlenme
İşte sefalet yüzyılı: Vatandaş valilik önündeki çöpten yiyecek topladı28 izlenme
Dünya Bankası açıkladı: Dış borçta Türkiye 120 ülke arasında 6. sırada!76 izlenme
Skandalda yeni gelişme: Kayıp atlar kuşbaşı mı oldu?101 izlenme
Suriyeli iki grup şehrin ortasında birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü!36 izlenme
İsrail'in vurduğu Tebriz Havalimanı'ndan görüntüler41 izlenme
Özgür Özel'den sokak röportajı tutuklamasına tepki: "Ağır suç işleyenler cezasız kalırken tutuklanması kabul edilemez"22 izlenme
Yandaşlardan aHaber’de ‘yalakayız’ itirafı !
4 günlük sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler
Seçil Erzan’ın dolandırıcılık iddiaları ardından Halit Ergenç’in oynadığı sahne gündem oldu! Ponzi sistemini seneler önce anlatmış
Diyanet, bağış kampanyasıyla büyük gelir elde etti ama yine yetmiyor!