Home
21 Temmuz 2022 ( 55 izlenme )
Reklamlar

Emekli maaşları ve EYT ile ilgili bomba iddia! "Kasada zırnık yok"


Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci, "Herkes EYT diyor ama kasada zırnık yok. Hazine’den kaynak aktarılamasa emekli maaşları ödenemez." dedi.


Karar gazetesi yazarı İbrahim Kahveci, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meselesinin iktidarmuhalefet herkesin gündeminde olduğunu belirterek "Bugün iktidarı muhalefeti herkes EYT diyor. Ama kasada zırnık yok... Bilesiniz" dedi.

Kahveci "SGK aslında tam bir batık kurum durumunda. Hazine’denHer kaynak aktarılamasa emekli maaşları ödenemez. Bu yıl SGK’ya Hazine’den aktarılacak kaynak 400 milyar lirayı da geçebilir. Yeni yılla birlikte EYT ve ek göstergelerle SGK çok daha batmış olacak." diye yazdı.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her Şey Daha Fazla “Kıskanılalım” Diye…! Ölümüne Mesai… Bir ilde daha 2. dalga paniği! Vaka da can kaybı da arttı! Özel'den 'casus soruşturması' ifşası: "Bu Hüseyin Gün denilen kişinin AKP'li milletvekilleriyle birlikte İngiltere'de Lordlar Kamerası'na gidip, orada Türkiye oturumuna katılmışlığı var" Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül gözaltında