Emekli Koramiral Atilla Kıyat, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Konya'da yaptığı konuşmada CHP'yi ve İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu hedef almasını değerlendirdi.
Koramiral Atilla Kıyat, Erdoğan'ın CHP'yi eleştiren "Namus üzerine edilen yeminlerin bunların gözünde hükmü olmadığını gördük" sözlerine Cumhurbaşkanlığı yeminini hatırlatarak verdiği yanıt şöyle:
"Cumhurbaşkanı, CHP ve ekibi için “namus üzerine edilen yeminlerin bunların gözünde hükmü olmadığını gördük” dedi.. Anayasayı açtım cumhurbaşkanı yeminini okudum. Acı acı gülümsedim."

MADDE 103 Cumhurbaşkanı, görevine başlarken Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde aşağıdaki şekilde andiçer:
“Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına ve lâik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, milletin huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma Büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine andiçerim.”
https://halktv.com.tr/gundem/emeklikoramiralkiyattanerdoganaaciacigulumsedim403295h
KKTC'de oy işlemi devam ederken Ersin Tatar'a soruşturma!18 izlenme
Trump'a Avrupa'dan ilk tokat! Kameralar karşısında şov pahalıya mal olabilir30 izlenme
Erdoğan’a hakaretten 44 çocuk mahkûm25 izlenme
Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'nin babası: "Isıran köpekler patronun, işimden kovuldum"59 izlenme
Rekor kıran akaryakıt fiyatları için top Erdoğan'da: "Bu yetki şimdi değil de ne zaman kullanılacak?"20 izlenme
EYT başvurusu yapmak için geceden sıraya girdiler33 izlenme
Masaya vura vura 'Öcalan şerefsizdir' dedi, Meclis'te kavga çıktı!16 izlenme
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi verdi! Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı36 izlenme
Erdoğan'ın ziyaret ettiği tekstil devi iki fabrikasını birden kapattı: "Enflasyona ve kur dengesizliğine yenildik"
Kılıçdaroğlu'ndan 'İki maaş ikramiye' çağrısı: "Her şeyi biz mi öğreteceğiz size"
Kılıçdaroğlu kapısına gitmişti: SADAT'ta bir yılda dikkat çeken iki değişiklik!
Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanlığını yapan John Bolton: Erdoğan zora girince Brunson iade edildi