Home
05 Nisan 2021 ( 108 izlenme )
Reklamlar

Emekli amiraller gözaltına alındı, Yunan medyası bayram etti!


Emekli amirallerin yayımladığı Montrö bildirisinin ardından gözaltına alınmaları sosyal medyada Yunanlı hesapları sevindirdi.


Yunanlı bir hesap, Mavi Vatan'ın isim babası olan emekli amiral Cem Gürdeniz'in fotoğrafını "Mavi Vatan nasıl başladı? Nasıl gidiyor notuyla paylaştı.

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nden çıkılmasına yönelik tartışmalar kapsamında emekli amirallerin yayınladığı bildiri Türkiye'nin gündemine oturdu. Bildiride imzası olan amiraller ifade için gözaltına alınırken, güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, emekli amirallerin lojman ve güvenlik haklarının iptal edildiği belirtildi.

Yeniçağ'da yer alan habere göre bir diğer yandan sosyal medyada konu ile ilgili bir paylaşım dikkat çekti. Paylaşımda, Yunanlı bir hesabın bildiride imzası yer alan Mavi Vatan'ın isim babası Cem Gürdeniz'in fotoğrafını paylaşarak, Mavi Vatan. Nasıl başladı? Nasıl gidiyor?" dedi.

Söz konusu paylaşımı Ahmet Bedir Koyun, "Bir Türk olarak utandım" notuyla alıntılayıp paylaştı.

 İşte o paylaşım;

https://www.gercekgundem.com/guncel/264277/emekliamirallergozaltinaalindiyunanmedyasibayrametti

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'dan dikkat çeken karar! Selman Öğüt, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atandı Erdoğan’ın koruma harcaması ikiye katlandı Org. Özkök, kendisine ‘Fetullah raporu’ sunan albaya böyle dedi: Alnı secdeye varanlarla ne uğraşıyorsunuz? Ekonomist Ege Cansen: "Cumhurbaşkanımızdır ama Türkiye’yi savurdu gitti. Ben Erdoğan'dan daha iyi biliyorum, Kuran'da nas diye bir şey yok"