Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni yıl mesajı paylaştı.
Yeni yıla ilişkin temennilerini ve duygularını dile getiren İmamoğlu, şunları söyledi:
“2024 hem ülkemiz hem de dünya için oldukça çalkantılı, yer yer belirsizliklerle dolu bir yıl oldu. Ülke olarak ekonomik açıdan tarihimizin en zor yıllarından birini yaşadık, yaşamaya ne yazık ki devam ediyoruz. Yakın çevremizdeki çatışmalar ve savaşlar ne yazık ki bu yıl da dünyanın en önemli gündem maddeleri arasında yer aldı. Yeni yılla birlikte tüm bu olumsuzlukların artık geride kalması en büyük dileğimiz. Filistin’de, Ukrayna’da akan kanın durmasını, Suriye’de herkes için adil ve istikrarlı bir ortam tahsis edilmesini ümit ediyoruz. Savaşlar, çatışmalar, kutuplaşmalar bir an önce son bulsun. 2025 yılının Türkiye’de daha demokratik, daha özgür ve başta ekonomi olmak üzere her açıdan daha ferah günler getirmesini temenni ediyorum. 2025 toplumun kutuplaşmadığı, kayyumların konuşulmadığı, kadınların, sokak hayvanlarının, çocukların güvende yaşadığı; kimsenin ‘ay sonunu nasıl getiririm’ diye düşünmediği mutlu, sağlıklı, güvenli, eşit ve adil bir yıl olsun. Hem yurtta hem dünyada barış olsun. Mutlu yıllar.”
Tele1
Muharrem İnce’den ilk açıklama!
Ziraat Bankası, Simit Sarayı'nı neden alıyor? İşte 7 maddede 'simit' olayının perde arkası..
İBB Meclisi'nde tansiyon yükseldi: "Hazmedeceksiniz! CHP, Türkiye'nin birinci partisidir. Hazmedemediğiniz için bu saldırıları yaşıyoruz"
Nihat abinin istediği oldu
MAK Danışmanlık’tan anket çalışması: ‘MHP’ye oy AKP’den gidiyor’
'Bir yerden Türkiye'ye para gelmesi gerekiyor, yoksa işler kötü gider'
Savcılığın 'diploma' oyunu ifşa oldu! Dosyadaki diğer 27 kişi için ayırma kararı
THK’nın işten attığı söndürme uçağı pilotlarından 'yardım' çağrısı!
İtfaiye aracıyla AKP afişleri astılar!
Arnavutluk, Sudan ve Suriye’deki sellere yardım ettiler; Kastamonu ve Sinop’taki felaket içi IBAN verdiler!
Erdoğan'ın korumaları, 'yol neden kapalı?' diye soran avukatı bu hale getirdi!
Özgür Özel hakkındaki fezleke Meclis'te! İşte nedeni
Ekrem İmamoğlu bakanlığı yalanladı, İstanbul’un her yerine asacak!
Bingöllü vatandaş, milyonların konuşamadıklarını lafını hiç esirgemeden dile getirdi !