İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Mart'ta tutuklandı. İmamoğlu hakkında kanıtlanmış bir suç olmamasına rağmen sosyal medya hesabına Türkiye'de erişim engeli getirildi.
İmamoğlu, sosyal medyada engellendikten sonra paylaşımlarını da Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından yapmaya başladı.
@CBAdayOfisi adresli X isimli sosyal medya platformundaki hesabına da geçtiğimiz gün erişim engeli getirildi.
İmamoğlu'na yönelik bu ikinci engele karşı isim hamlesi yapıldı. Hesabın uzantısı CBAdayOfisi'nin sonuna 1 konuldu.
URL'nin değişmesi nedeniyle çıkartılan erişim engeli kararı bu hesabına sonuna konulan rakam ile etkilenmeyecekti.
Bu sefer de sonunda 1 konan (CBAdayOfisi1) yeni uzantılı hesaba da erişim engeli geldi.
Üçüncü erişim engeli kararının ardından da bu sefer hesabın sonuna 11 eklendi. Böylece hesabın ismi CBAdayOfisi11 oldu.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi resmi hesabından paylaşılan videoda, İmamoğlu'nun yurttaşlarla buluştuğu anlara yer verildi.
Videoda İmamoğlu, "Bu milletin birliğine, kardeşliğine, bizim emeğimize dönük müdahalelere, mücadelelere, beni ne kadar yıldırmaya çalışsalar da ben söyleyeyim: Ben yılmam, kardeşim. Ben yıldırırım, yıldırırım. Ben yılmam, ben vazgeçmem" ifadelerini kullandı.
Son engelleme kararının ardından, Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabının aktif kullanıcı adı "CBAdayOfisi11" olarak değiştirildi.
Hesaptan yapılan paylaşımda, Ekrem İmamoğlu'nun yurttaşlarla buluştuğu saha gezilerinden bir kesite yer verildi.
Videoda yurttaşlara seslenen İmamoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:
"Bu milletin birliğine, kardeşliğine, bizim emeğimize dönük müdahalelere, mücadelelere, beni ne kadar yıldırmaya çalışsalar da ben söyleyeyim: Ben yılmam, kardeşim. Ben yıldırırım, yıldırırım. Ben yılmam, ben vazgeçmem. Bizim meydanlarımızda çocuklar var. Bizim meydanlarımızda gençler var. Dünya güzeli kızlarımız, oğullarımız var. Bizim meydanlarımızda hanımefendiler var, beyefendiler var. Bizim meydanlarımızda özellikle çok güzel annelerimiz var. Onların o güzel dualarına kurban olurum. Beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Onların o güzel ellerinden doya doya öpüyorum."
halktv.com.tr
Azerbaycan, Ermenistan'a ait 193. Özel Kuvvetler Birliği'nin karargâhının ele geçirildiğini duyurdu!
Öldürülen müzisyenin babasından acı haber: Evlat acısına kalbi dayanmadı
Kaymakamın hediyesi tepki çekti! ‘Dalga geçer gibi…’
Manisa'da korkutan görüntüler! Dumanlar gökyüzüne yayıldı
Vatandaştan İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu’ya ‘Oyları bölüyorsunuz’ tepkisi
AFAD'dan öğretmenlere bir darbe daha! 4 gün süre verdi
TİP Gnl.Başkanı Erkan Baş'tan bomba video! 'Adliye koridorları lebalep, hırsızlarla, avantacılarla, rüşvetçilerle, arsız mütahitlerle dolacak!'
Yastık altı çağrısı yapan Erdoğan’a vatandaş cevap verdi!
Vatandaş günden güne borçlanıyor: 6 ayda 19 milyar TL’lik icra
Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan BDDK kararı yorumu: "Ekmek 10 lira olacak"
Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ Bakanlığı böyle rezil etti: "Mersin'in euro bölgesinde olduğunu bilmiyordum"
CHP'den anket açıklaması 'AKP Meclis’te çoğunluğu kaybedecek!'
Almanya'da Noel pazarına BMW otomobiliyle dalan Suudi Arabistanlı doktorun polis tarafından yakalanma anları
AYM ek MTV itirazını reddetti