Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanında olduklarını söyleyen İmamoğlu, partinin eski genel başkanlarına ve partililere birlik olma çağrısında bulundu.
"Partimize, birlik ve beraberliğimize, demokrasimize yapılan planlı saldırıları reddediyoruz" diyen Ekrem İmamoğlu, "Partimizin ve genel başkanımızın bu süreçte yanındayız. Önceki dönem genel başkanlarımızı ve tüm partililerimizi bir ve beraber olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu, gönderisinde yazdığı nota da yer verdi.

Notta şu ifadeler yer aldı:
"İri olmak, diri olmak, bir olmak, beraber olmak. Umut burada... Yorgun, solgun, umutsuz gemiyi millet tersanesine dostları ile çekti. Kısa sürede kimseyi dışarda bırakmadan limanın en büyük, görkemli, ışık saçan, heyecan veren germisini, 'tam yol ileri' diyerek yola çıkardı.
Kimileri imrenerek kimileri kıskanarak bakıyordu. Gemisini de yol arkadaşlarını da hep savundu. Camide, cezaevinde mezarlıkta vefayı! Meydanlarda eylemlerde, azmi ve kararlılığı tereddütsüz gösterdi.
CHP'yi Türkiye'nin 1. partisi yaptı. Dostluğu, kardeşliği, yoldaşlığı ve insanlığı için Özgür Özel'e milyonlarca kez teşekkürler. Biz de hiçbir zaman onu yalnız bırakmayacağız! Her şey çok güzel olacak! Ekrem İmamoğlu."
Sözcü
Hamas lideri için yasaklanan Instagram Filistin’de serbest44 izlenme
Türkiye için dikkat çeken oran: Alman devi asgari ücrete yapılacak zammı açıkladı42 izlenme
Atatürk heykeline çekiçle saldırdı, çevik kuvvet etkisiz hale getirdi!88 izlenme
Erdoğan’ın tarihi projesi yerli otomobil şimdiden bir yıl ertelendi!213 izlenme
KKM'nin bedeli ağır oldu: 60 milyar dolarlık maliyet!24 izlenme
Dev dalgalar kıyıları dövdü, taş üstünde taş kalmadı41 izlenme
CHP'ye hazırlanan yeni siyasi kampanya AKP kampından sızdırıldı26 izlenme
'Dünya için en büyük tehditler' anketinde Türkiye üçüncü sırada!105 izlenme
Batı bizi neden kıskanıyor ? İyi seyirler
AKP'li eski vekile dolandırıcılık suçlaması! "1 milyar dolar getirecektik"
Hatay’da orman yangını: Ekiplerin alevlere havadan ve karadan müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı
Açlık sınırı 19 bin TL'ye, yoksulluk sınırı 62 bin TL'ye dayandı