Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanında olduklarını söyleyen İmamoğlu, partinin eski genel başkanlarına ve partililere birlik olma çağrısında bulundu.
"Partimize, birlik ve beraberliğimize, demokrasimize yapılan planlı saldırıları reddediyoruz" diyen Ekrem İmamoğlu, "Partimizin ve genel başkanımızın bu süreçte yanındayız. Önceki dönem genel başkanlarımızı ve tüm partililerimizi bir ve beraber olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu, gönderisinde yazdığı nota da yer verdi.

Notta şu ifadeler yer aldı:
"İri olmak, diri olmak, bir olmak, beraber olmak. Umut burada... Yorgun, solgun, umutsuz gemiyi millet tersanesine dostları ile çekti. Kısa sürede kimseyi dışarda bırakmadan limanın en büyük, görkemli, ışık saçan, heyecan veren germisini, 'tam yol ileri' diyerek yola çıkardı.
Kimileri imrenerek kimileri kıskanarak bakıyordu. Gemisini de yol arkadaşlarını da hep savundu. Camide, cezaevinde mezarlıkta vefayı! Meydanlarda eylemlerde, azmi ve kararlılığı tereddütsüz gösterdi.
CHP'yi Türkiye'nin 1. partisi yaptı. Dostluğu, kardeşliği, yoldaşlığı ve insanlığı için Özgür Özel'e milyonlarca kez teşekkürler. Biz de hiçbir zaman onu yalnız bırakmayacağız! Her şey çok güzel olacak! Ekrem İmamoğlu."
Sözcü
İstanbul'un simgesi yalılar Araplara satılıyor! 600 yalıdan 100’ünü Araplar aldı!155 izlenme
Meclis'teki skandalın görüntüleri ortaya çıktı ! Sahnede olması gereken kadınlar merdivende !475 izlenme
Bakan Nebati'nin gözleri bu defa TOGG için ışıldadı! Fiyatıyla ilgili de konuştu43 izlenme
Türkiye borç batağına sürüklendi! Her haneye bir icra dosyası düşüyor26 izlenme
Bedava yumurta kuyruğu! Dar gelirli yardımla ayakta duruyor...98 izlenme
Almanya 'halka destek paketi' kapsamında benzine indirim yaptı!32 izlenme
Aday gösterilmeyen AKP’li: Ağır bedel ödeyecekler172 izlenme
Saray adeta para yakıyor! Dudak uçuklatan harcama kayıtlara geçti!30 izlenme