Anasayfa1
28 Kasım 2025 ( 10 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'az kaldı' mesajı


Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP'nin 39'uncu Olağan Kurultayı öncesinde yayımladığı mesajında, "Milyonlar, Türkiye CHP'ye; CHP Türkiye'yi yönetmeye hazır. Az kaldı" ifadelerini kullandı.


CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39'uncu Olağan Kurultayı öncesinde yaptığı paylaşımda "iktidar olmamıza az kaldı" mesajı verdi.

İmamoğlu, "Milyonlar CHP’ye hazır. Türkiye CHP’ye hazır, CHP de Türkiye’yi yönetmeye hazır. Az kaldı…" dedi.

İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nden yayımlanan açıklaması şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi’nin evlatları,
 
Milyonların gözü üzerimizde,
 
Milyonların ümidi biziz.
 
Bu ülkenin milyonları 2024 seçimlerinde üzerine düşeni yaptı ve iktidarı değiştirmek istediğini gösterdi.
 
Bu ülkenin milyonları 19 Mart 2025’ten beridir her gün ama her gün bu beceriksiz, bu zorba iktidardan kurtulmak istediğini haykırıyor.
 
Şimdi sorumluluk bizim.
 
Sorumluluk, görev biz CHP’lilerin.
 
Milyonların arzusuna sahip çıkacağız.
 
Milyonların ümidini gerçekleştireceğiz.
 
Milyonlar CHP’ye hazır.
 
Türkiye CHP’ye hazır
 
CHP de Türkiye’yi yönetmeye hazır.
 
Az kaldı…"

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Açlık sınırı 3 bin 500, yoksulluk sınırı 12 bin 195 lira! AB, İran ile nükleer anlaşmada orta yolu bulmaya çalışıyor Demirören, bu kadar kıyağa rağmen borcunu ödemiyor İsrail’de Türk bayrağı baskılı tişört giyen iki Türk gözaltına alındı!