Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) dört ay peş peşe aldığı faiz indirimi kararları Türk lirasındaki değer kaybını hızlandırırken, kur korumalı TL mevduat desteğinin hayata geçirilmesi sonrası dolar 18 liradan 10 bandına kadar çekildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin buna yorumu "Çarpılan kim oldu? Küçük yatırımcılar" olurken, bugün doların yeniden 12 liranın üzerine çıkmasıyla ekonomist Selçuk Geçer'den bir değerlendirme geldi.
Geçer, "Vatandaş çarpıldı, oylar çakıldı... Bir gol attık diye sevinenler 10 gol yediklerinin yeni farkına vardı... Şimdi o golleri çıkarmak için ufak ufak yukarı itiyorlar doları. Eeee demiştim dermiyim... derim elbet" yorumunda bulundu.

Orman imar yasası emekli ikramiyesiyle aynı pakette!381 izlenme
İYİ Parti'de bir istifa daha: Turhan Çömez'e tepki iddiası43 izlenme
Hakim bir anda emlak zengini oldu! Aldığı rüşvetler yok artık dedirtti38 izlenme
Çarşı pazarda ekonomik krize isyan büyüyor: "Oyları toplarken yalvarıyor şimdi nerede?"58 izlenme
CHP: 128 milyar dolarla ne yapılırdı?49 izlenme
Kralları için 3 gün yas tutmuştuk…Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye ‘boykot’ çağrısı!193 izlenme
İstanbul'da yapılan tarihi tahıl anlaşmasıyla buğday fiyatları son 5 ayın en düşük seviyesine geriledi55 izlenme
1 Ocak'ta sessiz kriz: 10 milyon kişiye kapılar kapandı24 izlenme
Ekrem İmamoğlu’ndan yeni soruşturmaya sert tepki: "Utanç verici, azıcık cesur olun, delikanlı olun."
CHP'den bomba 'esnaf' videosu! 'Saray'da işsizlik yok, Türkiye'de işsizlik var. Saray'da açlık yok, Türkiye'de açlık var!'
Aziz İhsan Aktaş, sekiz başkanı tutuklattı ‘rüşvet vermedim’ dedi
İspanya’da yolsuzluk başbakanın ipini çekti!